بچه ها شوهر شما یکدفعه الکی قهر میکنن وسرد میشن مال من این جوریه من همیشه برای آشتی پیش قدم میشم دیگه خسته شدم پنج سال جاشو آرم جدا کرده بع بهونه بچه ها چند بار بهش توضیح دادم که کار خوبی نیست یه چند شبی با هم میخوابیدیم باز دوباره می ره جدا میخوابه خیلی خسته شدم کم آوردم
آخه تو زنی ناز به نظرم مال زنهاست شوهرت در مقابل رفتارت صبر میکنه و باهات راه میاد یانه
من حساسم یه چیز بگه قهر میکنم .خرف یا رفتار زود بهم برمیخوره البته فقط باشوهرم اینجورم به یه دلایلی ازطرفی من جدا میخابم .چون هم خروپف میکنه هم پشتشو بهم میده هم خیلی وول میخوره وقتی جدا میخابم انکار لای پر غو خوابیدم .ولش کن حوصله داری الان بامنم الکی ۷ روزه قهر قبلنا خیلی برام مهم بود هی میگفتم چطه .از چی ناراحتی دیدم جواب نمیده حرف نمیزنه مشورت نمیکنه مشکلشو نمیگه منم مثل خودش دارم رفتار میکنم عینه خپدش تا ۵ روز برام سخت بود الان با کارگاهی نی نی سایتی ولش کردم به حال خودش کسی که اذیت میکنه باید تنهاش بذاری زندگی خودتو بکنی شما ۵ سال ازدواج کردید من ۱۸ سال
برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
دیوانه چون دیوانه ببینش خوشش اید یه بار مثل خودش شی جم میکنه خودشو
همیشه با خودم میگم این همه حرفها تو دلم را بهش بگم ولی میترسم از آبروریزی وداد و بیداد بازم سکوت آخرم توقع داره برک نیازشو بکشم همیشه پیش قدم باشم تو رابطه
من حساسم یه چیز بگه قهر میکنم .خرف یا رفتار زود بهم برمیخوره البته فقط باشوهرم اینجورم به یه د ...
من نمیتونم بی خیال بشم چون اگر چند روز قهر باشه وسرد باشه ومن پیش قدم میشم برای آآشتی و ناز کشیدن دعوای حسابی راه می ندازه منم 15ساله ازدواج کردم پنج ساله جاشو جدا کرده به خاطر این مسئله من اعتماد به نفسم از دست دادم وپیش خواهرم و دوستام خجالت می کشم که شوهرم جدا میخوابه آخه گاهی وقتا که بحثی پیش میاد اونا میپرسند منم راستشو میگم چون از دروغ بدم میاد
اشتباه تو همین جاس یکم محکم باش به خودش میاد شوهر من با این روش منو ادم کرده کمی😂😂😂
نمی تونم آخه وقتی عصبانی میشه خیلی بد دهن میشه و حتی به خدا پیامبر و قران هم توهین میکنه پیش بچه ها و اقوام خجالت می کشم تو خانواده ما کوچکترین فحش جرم بود ولی این راحت هر حرفی میزند