2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 40 پست
شوهر من یه دوستی داشت اون همش مثل زنا قهر میکرد منم هم دوستشو جر دادم هم خودشو الانم کاتن😁

خوش بحالت من از شوهرم میترسم جرئت همچین کاری رو ندارم

خدایا لطفا منو تنها نذار

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب من از اول زندگی خوی سلیطه گریمو نشون دادم😅😅😅

کار خوبی کردی من کلا ارومم بعد می دیدم اون عصبانی میشه مثل دیونه ها میشه منم میترسیدم باهاش راه مییومدم وخیلی صبر میکردم اونم گستاخ تر شده

خدایا لطفا منو تنها نذار
آخه تو زنی ناز به نظرم مال زنهاست شوهرت در مقابل رفتارت صبر میکنه و باهات راه میاد یانه

من حساسم یه چیز بگه قهر میکنم .خرف یا رفتار زود بهم برمیخوره البته فقط باشوهرم اینجورم  به یه دلایلی ازطرفی من جدا میخابم .چون هم خروپف میکنه هم پشتشو بهم میده هم خیلی وول میخوره وقتی جدا میخابم انکار لای پر غو خوابیدم .ولش کن حوصله داری الان بامنم الکی ۷ روزه قهر قبلنا خیلی برام مهم بود هی میگفتم چطه .از چی ناراحتی  دیدم جواب نمیده حرف نمیزنه مشورت نمیکنه مشکلشو نمیگه منم مثل خودش دارم رفتار میکنم عینه خپدش تا ۵ روز برام سخت بود الان با کارگاهی نی نی سایتی ولش کردم به حال خودش کسی که اذیت میکنه باید تنهاش بذاری زندگی خودتو بکنی شما ۵ سال ازدواج کردید من ۱۸ سال

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
دیوانه چون دیوانه ببینش خوشش اید یه بار مثل خودش شی جم میکنه خودشو

همیشه با خودم میگم این همه حرفها تو دلم را بهش بگم ولی میترسم از آبروریزی وداد و بیداد بازم سکوت آخرم توقع داره برک نیازشو بکشم همیشه پیش قدم باشم تو رابطه

خدایا لطفا منو تنها نذار
همیشه با خودم میگم این همه حرفها تو دلم را بهش بگم ولی میترسم از آبروریزی وداد و بیداد بازم سکوت آخر ...

اشتباه تو همین جاس یکم محکم باش به خودش میاد شوهر من با این روش منو ادم کرده کمی😂😂😂

من حساسم یه چیز بگه قهر میکنم .خرف یا رفتار زود بهم برمیخوره البته فقط باشوهرم اینجورم  به یه د ...

من نمیتونم بی خیال بشم چون اگر چند روز قهر باشه وسرد باشه ومن پیش قدم میشم برای آآشتی و ناز کشیدن دعوای حسابی راه می ندازه منم 15ساله ازدواج کردم پنج ساله جاشو جدا کرده به خاطر این مسئله من اعتماد به نفسم از دست دادم وپیش خواهرم و دوستام خجالت می کشم که شوهرم جدا میخوابه آخه گاهی وقتا که بحثی پیش میاد اونا میپرسند منم راستشو میگم چون از دروغ بدم میاد

خدایا لطفا منو تنها نذار
اشتباه تو همین جاس یکم محکم باش به خودش میاد شوهر من با این روش منو ادم کرده کمی😂😂😂

نمی تونم آخه وقتی عصبانی میشه خیلی بد دهن میشه و حتی به خدا پیامبر و قران هم توهین میکنه پیش بچه ها و اقوام خجالت می کشم تو خانواده ما کوچکترین فحش جرم بود ولی این راحت هر حرفی میزند

خدایا لطفا منو تنها نذار
من نمیتونم بی خیال بشم چون اگر چند روز قهر باشه وسرد باشه ومن پیش قدم میشم برای آآشتی و ناز کشیدن دع ...

فکر میکنی من بی خیالم .من اگر گیر بدم دیگه تمومی نداره .چه کارشون میشه کرد .تو برو پیشش بخاب. تا عادت کنه بیاد سرجاش شاید خیلی طول بکشه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏