2821
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 40 پست
عصبی بشه چیه مگه تو ناراحت میشی اون ککش نمیگزه .با ملایمت بگو چمدونم عزیزم هوس بغل کردمو اینجور چیزا

از این حرفها خیلی گفتم یه چند روزی خوبه دوباره همون آدم قبلی میشه حس میکنم به خاطر شوهرم عزت نفسم ازبین رفته از بس که نازشو کشیدم

خدایا لطفا منو تنها نذار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان یه هفته هست قهر کرده. منم اوایل می رفتم التماس این دفعه نرفتم. می دونمم ممکنه حتی چند هفته طو ...

من اگه به روی خودم نیارم اون دعوای الکی راه میندازه 

خدایا لطفا منو تنها نذار
مشکلش چیه بچت اذیت میکنه برا خواب شبا😐🤔

اول میگفت بچه که برای شیر بیدار میشه من بد خواب میشم الان بچم چهار سالش است خوب میخوابه بازم میگه بچه ها دیر میخوابن میدونم بهانه اش هست

خدایا لطفا منو تنها نذار
خوبه من شوهرم اونقدر وول میخوره نمیزاره ادم درست حسابی بخوابه منم خوابم سبک بزار بره راحت بخواب .بعد ...

اگه این جوری با هاش حرف بزنم جوش میکنه داد و بی داد میکنه این قدر سخنران قهاری که نمی تونی پیشش یه کلمه حرف بزنی

خدایا لطفا منو تنها نذار
پس فدا سرت یه تصمه بردار بزن بمیره😐

ازش میترسم فکر کنم مشکل اعصاب نداره همه هم میدونن بیرون هم با همه دعواداره هرکس منو می بینه میگه چجوری باهاش زندگی میکنی

خدایا لطفا منو تنها نذار
ازش میترسم فکر کنم مشکل اعصاب نداره همه هم میدونن بیرون هم با همه دعواداره هرکس منو می بینه میگه چجو ...

ای بابا چ ادمیه تو بری کنارش چی میره اونور تر بری جاش بخواب 

زاده بهار .😎عاشق زندگی .