2821
2789
عنوان

اصلاح صورت

118 بازدید | 10 پست

وقتی صورتتون رو با اصلاح میکنید چی ماسک یا... میزنید که جوش نزنید من چندوقت بود صورتمو  با شمع بر میداشتم ولی شنیدم پوست رو شل میکنه دیگه تصمیم گرفتم با بند بردارم

وخدایی که به شدت کافیست..  

آره بند بهتره شمع شل ميكنه پوستو

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره بند بهتره شمع شل ميكنه پوستو

من چندماهی هست صورتمو برنداشتم.....خیلی پشم دارم....بابند نابود میشم چکار کنم؟؟؟ ژیلت بزنم پس؟؟

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
من چندماهی هست صورتمو برنداشتم.....خیلی پشم دارم....بابند نابود میشم چکار کنم؟؟؟ ژیلت بزنم پس؟؟

واای نه موهای صورتت ضخیم میشه من قبلا پماد موبر میزدم حالا موهای صورتم زیاد شده

محلولشو دارم ، قبل از اصلاح باید بزنم یا بعدش?

بعد اصلاح 

دکتر ب من گفت پمادش بهتره 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
واای نه موهای صورتت ضخیم میشه من قبلا پماد موبر میزدم حالا موهای صورتم زیاد شده

شمع ک پوستو شل میکنه میگین.....کلا پوستمم خودش داره شل میشه انگار.....بابند هم خیلی درد داره موهام خیلی زیاده

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
شمع ک پوستو شل میکنه میگین.....کلا پوستمم خودش داره شل میشه انگار.....بابند هم خیلی درد داره موهام خ ...

با کرم موبر بزنی باز بهتر هست