2777
2789
عنوان

بپرین اینور 😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 448 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان مینا هستم خوشحالم که باهاتون بازی میکنم .من ظن اولیم رو نگار بود اما با توجه به اینکه از اول بازی داره منو میکوبه سفتو سخت فهمیدم شهرونده و حمایتش میکنم 

ظن من  yagmur و نجوای دل هست 

به دختری از جنس رویاهام شک دادم 

به نظرم امروز yagmur سر دست بیرون

میدونم نباید حرف بزنم ولی چقدر لفتش میدن  حوصلم سررفت

دقیقا منم 😶نطرتون چیه تگ شدیم فوری یه نقطه بزاریم بعد اونو ویرایش کنیم خر کی تگ شد  وتا یه مین ج نداد تا ۳ بار حذف از بازی بشه و هرکی پست اضافی بزاره 

@شادوشنگول گلم لایک می کنی پست هم بذار دیگه

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

@نجوای_دل گلم معرفی اعلام خرسندی و اگه هست صحبت یا اتهامی 

بفرما

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

خب سلام نجوا هستم

خوشحالم داریم با هم بازی میکنیم

اولا __________نگار ______________ جان من هنوز حرف خاصی نزدم که شما داری به من تارگت میزنی فقط یه سری راهکار افزایش نظم بازی دادم ولی تو و ژینا عجیب مشکوک میزنید انگار دارید کاور میکنید همو برا رد گم کنی نمیدونم شایدم منم اشتباه میکنم ولی خیلی شلوغش کردی 

چرا هیچی نشده اینقدر جدی اتهام میزنید به هم؟

ژینا جانم اول بازی اومد گفت من نمیدونم چی به چیه ولی وقتی شروع کرد من از لحنش احساس نکردم دفعه اوله داره بازی میکنه

ژینا جان مطمئنی بار اولته؟

دختری از دیار رویاهای عزیز از دست بعد سعی کن اتهام بزنی بازی رو همین اتهاما و دفاعا میچرخه گل شهروندی باید اتهام بزنی

خب سلام نجوا هستم خوشحالم داریم با هم بازی میکنیم اولا __________نگار ______________ جان من هنوز ح ...

راوی چالش میخوام!

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
راوی چالش میخوام!

باید از بازیکن بعدی بگیرید

@سفیدبرفی009   گلم بفرما 

معرفی و اعلام خرسندی و اگه هست صحبت یا اتهامی 

یک کاربر هم چالش می خوان 

سلام سفید برفی بازیتونم میتونید سیما صدام کنید اتهام میزنم به ژینا .شادو شنگول شما از کجا میدونی نگار شهرونده حتما خودت مافیایی .دختری از دیار رویا عزیزم منتظری شب بشه چشم باز کنی بایارات بعد صب اتهام بزنی گل ندارد بازیه 

من تو بازی بودم،ولی دیر رسیدم.

پونه جان کسی هست نیومده باشه ایشون جاش بازی کنند؟

سلام سفید برفی بازیتونم میتونید سیما صدام کنید اتهام میزنم به ژینا .شادو شنگول شما از کجا میدونی نگا ...

چالش نمیدید؟