2777
2789
عنوان

بپرین اینور 😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 448 پست
یه دفه لطفش شامل حالم شده تو تاپیکی @نیکی0   😊 حالا بغل کن باهم اختیارو میگیریم تو دستت 😜 ...

اخ جون دعفا 

من دعفا😎

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیستی الکی میگه یه دختر خیلی ساده هستی خیلی خوشگل ریزه میزه درس نخون تنبل🙄بعد عشخ منی 😅😘

😶😶😶😶😶😶 درس نخون تنبل🤐🤐🤐😆😆😆😆😆

فودااااتتت😍😍😍😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

توروحت رفتم بالا منبر بذ یه کم شعار بدم😂😂😂

بیا پایین باو 

با ما باش 

😆😆😎😎✊✊

من برم دوستان تاپیک خوب بود بتگین 😅😘😁😀😎فعلا عشقا

خداحافظ گل

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

😅اخه همیشه پلاسی تو سایت 😅کی میخونی خدا داند 😅

😆😆😆 میخونم دا 

بقیه هم میگفتن 😑 ولی کارناممو گذاشتم دیگه کاریم ندارن 😆

من برم دوستان تاپیک خوب بود بتگین 😅😘😁😀😎فعلا عشقا

نهههههه منو اينجورى ول نكن  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
@eshqbpayanm     پاک کردی پستتو  هر ۸ ساعت یه مشت خاک

كدومشوووو؟؟؟؟😅😅😅

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
دمت گرم باو  من اهل دعوا نیستم تو یکی میدونی🤥

من ک اصلا 🤐🤐🤐

به درجه ای از عرفان رسیدم از هر دو تا تاپیکم یکیش قفلع نی نی سایت میشه😑😑😑✊✊✊😎😎😎