2777
2789
عنوان

دیگه روانیییی شدممممم

474 بازدید | 42 پست

سلام خواهرا لطفا کمک کنید

من تقریبا شش ماهه برای اولییین بار جوش زدم اونم به طرز فجییییح

صورتمو لیزر کردم کاملا خوب شد اما دوباره از دیروز پر از جوش شده

دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

لطفا کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کک و مک داشتم رفتم خیلی پوستم داغون شد بعد لیزر البته من چندین جلسه رفتم که مثلا کامل خوب بشه پوس ...

آها حتما دستگاهش خوب نبوده

من لیزر انجام دادم بعد از سه روز جوشام خشک شد و ریخت اما دوباره رو گونم پر شده

آزمایش هورمونی دادم و سونو هم هفته اینده دارم نامزدم میگ ازمایشت بفرست بخونم اما میترسم مشکلی باشه ...

ببین ممکنه مشکل از داخل نباشه ازمایش کبد تیرویید و هورمونی . سونوی تخم دان و رحم. ازمایش ادرار و مشکلات روده و گوارش یبوست باید چک شه همه اینا بتعث جوش میشن.

ممکنه بخاطر استرس

ممکنه بخاطر مرتقبت نادرست از پوست یا محصولات بد پوست باشه 

18 من اصلا جوش نمیزدم پوستمم خیلی شفاف بود اما این مدته وقتی کسی حرصم میده حس میکنم صورتم میخاد تا ...

نمیدونم تو این سن طبیعی نیس؟اکثرا این سنو میبینم دارن خب سعی کن کمتر حرص بخوری خوبه باز تو دلیلشو میدونی من اصن نمیدونم سرچیه

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
ببین ممکنه مشکل از داخل نباشه ازمایش کبد تیرویید و هورمونی . سونوی تخم دان و رحم. ازمایش ادرار و مشک ...

آره اصلا عاملشم استرس و ناراحتی بود

آخه کنکوریم فشار زیادی متحمل شدم

نمیدونم تو این سن طبیعی نیس؟اکثرا این سنو میبینم دارن خب سعی کن کمتر حرص بخوری خوبه باز تو دلیلشو می ...

آخه من هیچ وقت جوش نداشتم برام غیر طبیعی و خسته کنندس

شما چند سالتونه؟