تو یوتیوب فیلمای یوتیوبر و استریمر هارو ببینم با خواهرم دعوا کنم کتاب و رمان بخونم نی نی سا ...
به منم میگن زیاد میخندی وای بدبختا حق دارن خیلی میخندم منتظر یه چیزی هستم پقی میزنم زیر خنده کلا خندوانه راه انداختم و مشکلم اینجاست نمیتونم ترک عادت کنم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بله ممنون آره تغذیش هم مناسبه ولی ورزش خاصی نمیکنه؟ تاثیری خاصی نداره که تو رشدش؟
یه دختر خوشگل و مثبت I am most sad happy girl on the earth � 🌏 i am dominant in language english and french and farsi✅✔ میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃 دوستدار های ابدی A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم
منم اصلا ورزش نمیکنم از نظر من ورزش تاثیر داره مثل والیبال تو رشد قد خیلی خوبه
آره ولی شما تو سن 14 و اینا دور و بر 161 یا 162 بودی؟ یا بلند تر
یه دختر خوشگل و مثبت I am most sad happy girl on the earth � 🌏 i am dominant in language english and french and farsi✅✔ میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃 دوستدار های ابدی A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم