2777
2789
عنوان

بچه‌دومم‌دخترشد

782 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها من خودم دخترو خیلی دوسدارم ولی چون شوهرم اینا ترک هسن عشق پسرن خواهرشوهرمم بامن بارداره بچه اون پسرشده برامن دختر یجوریم اخه وقتی فهمیدن بچم دختره بهم ترحم کردن یکم ناراحتم بنظرنون چجوریه اونایی ک بچه دومتون دختره بیایید بگید پسرنداشن خوبه یا بد ؟والا من پسردوس نیسم ولی رفتارای اطرافیا روم تاثیرگذاشه 😶

من ریخته ام در رگ تو شیره جان , هی چرخ بزن در من و دل را بتکان , این هم نفسی چه حس و حالی دارد , در پیکر من دو قلب دارد ضربان

🤦‍♀️🤦‍♀️

من خودم برادار ندارم .. 

ولی بجاش دوتا خاهر دارم ... 

حاظر نیستم دوتا خواهرامو با هیچکییی عوض کنم .. .

بابام همیشه و همه جا گفته یه تار موی گندیده دخترامو با دنیا عوض نمیکنم ...

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترکه عشقه منم باردارم نمیدونم چیه. دعا کن اول سالم باشه بعدش دختر

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘

هر کی نگاه چپ بهت کرد و در مورد جنسیت بچت گفت مثل سگ بزنش 

فکر کن دخترت هیچکس رو نداره و تو از الان باید پشتش باشی

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺

ما خانوادگی هفت تا خوواهریم همگی پسر میاریم بچه اول دوم سوم همش 😊😋

حسی ب دختر نداشتم از کوچیکی دورم پر از پسر بچس فقط ولی کلا اولویتم سلامتی هس وقتی باردار بودم گفتم خدا فقط سالم باشه همین

اگه خودت دختر دوس داری نزار روت تاثیر بزاره بچه هات اعتماد ب نفسشون کم میشه