2777
2789
عنوان

چیکار کنم😢😢

93 بازدید | 7 پست

باردارم... دلم گرفته میخوام گریه کنم... چند شب پیش با شوهرم دعوام شد.. یه حرفهایی زد یادم نمیره دلم شکسته... همیشه تو دعوا یه بی چشم و رو بازیهایی درمیاره و یه چیزایی میگه داغون میشم ولی من همیشه سکوت میکنم.... 

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهر منم همینه یه چیزی میگه ادمو داغون میکنه بعد هی میاد معذرت خواهی بهش فکر نکن بچه ات گناه داره

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

عزیزم میدونم سخته خیلی 

ولی از ته دلشون نیست خودشونم خیلی پشیمون میشن از گفتنش

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

فک نکن

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...