rozahs مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 104 پست اگر شما در یک همچین شرایطی گیر میکردین چی کار میکردیناگه یه روزی دلتون پیش یه مردی گیر کنه خودتونو توش ببینین و دلتون پیشش اروم بگیره ولی اون پسر اصلا در جریان نباشه و 20 سال از شما بزرگتر باشه خودتونو بهش نزدیک میکنین یا فراموشش میکنین 1399/12/12 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 راجب دختره میتونی اطلاعات کسب کنی؟ نه اصلا نمیدونم کیه میترسمم با خودش حرف بزنم یه وقت ناراحت بشه
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 اصلا راجب گذشته ش هیچ نپرس به یه ورت باشه ....اما کم کم برو جلو قدم به قدم یهونری تودهنش بگی باهم ... چرا نپرسه شاید اگه شناخت پیدا کنه نظرش کلا عوض شه ،چرا همیشه دخترا نگاه صیاد دارن به پسرا، مگه پسرا چی هستن که آدم چشم بسته وارد زندگی بشه 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 نه اصلا نمیدونم کیه میترسمم با خودش حرف بزنم یه وقت ناراحت بشه 😐خیلی عاشقیا 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 اگر سنت بالا بود میگفتم برو بگو، اما تو هنوز به بات نرسیدی و هنوز آدمای زیادی ندیدی، یه روز جوری عاش ... میترسم هیچ وقت نتونم فراموشش کنم حتی فکر این که بعد ازدواجم با یکی دیگه به یادش بیافتموعذابم میده
عشق_آریو عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2080 چرا نپرسه شاید اگه شناخت پیدا کنه نظرش کلا عوض شه ،چرا همیشه دخترا نگاه صیاد دارن به پسرا، مگه پسرا ... گذشته در گذشته عزیز
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 گذشته در گذشته عزیز شاید دختره بگه معتاد بوده، بعد گذشته درمیگذره؟ 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
عشق_آریو عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2080 شاید دختره بگه معتاد بوده، بعد گذشته درمیگذره؟ الان که سالمه 😁
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 الان که سالمه 😁 مثال زدم 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 اصلا راجب گذشته ش هیچ نپرس به یه ورت باشه ....اما کم کم برو جلو قدم به قدم یهونری تودهنش بگی باهم ... واییی نگو ناراحت میشم😢😅😢😅 پوف اصلا ادم برای چی باید عاشق بشه
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 😐خیلی عاشقیا خدا این شرایط قسمت گرگ بیابون نکنه ادم بین دل و عقلش نصف میشه
عشق_آریو عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2080 واییی نگو ناراحت میشم😢😅😢😅 پوف اصلا ادم برای چی باید عاشق بشه بابا شاید زودگذر باشه بزار شاید از سرت افتاد بعضی آدما فقط از دور قشنگن ها ☺️☺️
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 خدا این شرایط قسمت گرگ بیابون نکنه ادم بین دل و عقلش نصف میشه اصلا بهت پیشنهاد داده؟ کلا یادم رفت موضوع چی بود 😁 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 حالا این که چه غلطی تو گذشتش کرده پای خودش من میترسم اونم اون دختره رو فراموش نکرده باشه بدبخت شم یه عمر بی توجهیو چیکار کنم
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 بابا شاید زودگذر باشه بزار شاید از سرت افتاد بعضی آدما فقط از دور قشنگن ها ☺️☺️ چند سال سه سال کافی نیس؟؟؟باید از سرم میافتاد دیگه
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 اصلا بهت پیشنهاد داده؟ کلا یادم رفت موضوع چی بود 😁 نه بابا کلا خیلی منو نمیشناسه یه رابطه خیلی دوری داریم لخاطر همین اولش پرسیدم خودمو بهش نزدیک کنم یا نه