2777
2789
عنوان

دلتنگی

257 بازدید | 10 پست

نمیدونم دیوونه شدم یا نه شوهرم منو بچه هامو ول کرده و رفته ی زن مطلقه سطح پایین رو صیغه کرده چندین ماهه ندیدمش دلم براش پر کشیده خ دوسش دارم آرزومه ک منم بعد ۲۰ سال زندگی رنگ آرامش رو ببینم

عزیزم متاسفم😪توام بیخیال شو بی لیاقتی حدومرزنداره

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس وقتی بیمسیولیت ه بیاحساسه و احساسات شمارو ندید گرفته و بیرحمی کرده به شما و اگر فرزند دارید به فرزندنش بیتوجه هست .و خیانت کاره. دیگه محسناتی برای دوست داشتن داره ایشون که دوستش داری ؟  یکم بخودت ارزش بذار و خودتو دوست داشته باش و اگر فرزند دارید فرزندتونو .ایشون خیلی  لایق دوست داشتن نیست. حتی پدرخوبی هم نیست.  ازدواج تعهد ومسیولیت پذیری و عشق ورزی داره.کدوم اینا رو ایشون براتون داره که هنوز دوستش داری.  شما انگار خیلی تنهایی و جایگاه امنی نداری . و فکر میکنی دوستش داری  این دوست داشتن از ترس تنهاییهاتونه.  با یک روانشناس خانم مطرح کن وکمک بگیر برای استقلال و خارج شدن از چسبندگی.  

پس وقتی بیمسیولیت ه بیاحساسه و احساسات شمارو ندید گرفته و بیرحمی کرده به شما و اگر فرزند دارید به فر ...

تا حدودی درست میگی از ترس تنها شدن خ میترسم‌ بچه هام میخان مهاجرت کنن من خودم اصلا دوست ندارم ب طور داعم برم