2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا مسخره نکنین بخدا حال دل منو ندارین

من نمیخوام کسی رو با فریب وارد زندگیم بکنم 

نمیخوام زندگیم رو با دروغ شروع بکنم والا طبق گفته همون دوستمون

میتونم کسی رو وابسته بکنم یا بهرحال فریب بدم 

خیلی زودم جذب میشن اما نه نیتم چیز دیگس

20mehrsa ن ۳۰سالمه تو سن ۱۸سالگی ازدواج کردم

سنتون کم بوده به بلوغ فکری نرسیده بودین

دوست دارم بگم برگردین پیش زنتون و برین پیش یه مشاور کار بلد تا مشکلتون حل بشه اما چون جای شما نبودم چیزی نمیگم شاید واقعا سختی کشیده باشین من قضاوتتون نمیکنم اما فقط میگم بچه هاتون این وسط گناه دارن ممکنه خانمتونم بخوان ازدواج کنن بچه ها چجوری میتونن با ناپدری کنار بیان....اونم اگه یه ادم بد باشه....بچه ها حتی با نامادری هم نمیتونن کنار بیان.... ولی من اگه جای شما بودم بچه هارو وقتی دادگاه بهم اجازه میداد پیش خودم میاوردم و خودم بزرگشون میکردم و اگه شده بود به خاطرشون ازدواجم نمیکردم

اما خب شماهم به ازدواج نیاز دارین من هیچ جوره قضاوتتون نمیکنم هرجور خودتون صلاح میدونین اما خیلی مراقب بچه هاتون باشین نزارین شرایط روشون تاثیر بزاره هرچند میزاره ولی خیلی مراقبشون باشین اونا خیلی خیلی بی گناه هستن این وسط.....

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  
ببچهام بزرگ هستند ولی خیلی خیلی دلم گرفته بنابردلایلی

دیگه زندگی پیچ و خم داره این شما هستین که باید خودتونو باهاش وفق بدین و توی بدترین شرایط بهترین کارو انجام بدین

موفق باشین

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  

منم راضی ب جدایی نبودم هرچند کیفیت زندگی رو ازم گرفت اما دوست داشتم کوتاه بیام با خودم می گفتم منم مثل خیلیا تصادف کردم یا بهرحال با ی درد از این دنیا رفتم سعی داشتم با وجود اینک خودم لزت نمیبردم از زندگی سعی داشتم برای ببچهام زندگی خوب رو بسازم اما متاسفانه ب هر دری زدم نشد هرکاری کردم نشد 

به خانوم بارها پیسنهاد روانشناس دادم قبول نمی کرد هیچی بخاطر توهین ک من گفتم بریم پیش روانشناس زندگیم زیرو میشد منم سعی کردم یک طرفه با روانشناس مشاوره بگیرم روانشناس بعداز چند جلسه گفت حضور دوتاتون الزامیه 

خدا شاهده هیچ کم و کسری نزاشتم من پرستار بودم  دو شیفت کار میکردم بخاطر اینک شاید یکم عذاب وجدان بگیری ایشون رو کمتر بد رفتاری بکند اما هیچی فایده نداشت

بنا بر دلایلی از کارم بیرون آمدم 

امدم سمت شغل ازاد من کاملا به شماها حق میدم دنیا مجازی هستش میتوانید ب هر نحوه مسخره کنین 

اما خب من هدفم جدایی نبود نیت بدی نداشتم نخواهم بچه دار نی

از کجا بدونم طرف انقد بد رفتاری انقد بد اخلاقه انقد بی فکر و درکه

از کجا بدونم طرف بی از وجدان  نبرده

ب ابوالفضل بزرگترین آرزوی من این بود خانومم یک بار برای یک بار باهم منطقی گفتگوی داشته باشیم