2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 61 پست

نگفتن که پیش گویی کنین میگین علم غیب ندارین چه میدونم میگین ما از کجا بدونیم... بنده خدا میگه با این شرایط کسی دیگه حاضره زنش بشه... اره داداشم اگه موقعیتت عالی باشه چرا که نه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

به خودت بستگی داره ببینم میتونی خرج ۳ تا بچه و یه زن دیگه رو بدی که البته اونم بچه دار میشه . و اینکه اگه کسی بخواد باهات ازدواج کنه حتما باید دلیل طلاقت رو بدونه و کنار بیاد . خانم مطلقه هست با بچه 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب میانگینش میشه ۲۹ 😂😂چرا باید انقد بپیچونه ما گناه داریم مغزمون نمیکشه

میخواد مرموز باشه جذاب باشه شاید واسش زن گرفتن اینجا

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

درضم برادر عزیز بدون بچه ک سهله باوجود بچم قبول میکنن هستن خانومای متشخص تو دوستی فامیلی اشنایی بگردی پیدا میشه فقط قبلش خوب تحقیق کن درباره اخلاقش ک بعدا دچار مشکل نشی

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  

اومد ی شری به پا کرد و رفت....  ولی خدایی چه همت و حوصله ای داری ی ازدواج نافرجام سه تا بچه تورم گرونی کرونا........خدا قوت پهلوان فقط امیدوارم تا 48 سالگی با 6تا بچه و دو ازدواج نافرجام تاپیک نزنی  

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری