2789
عنوان

عفونت رحمی

87 بازدید | 6 پست

سلام خانما برای درمان صد در صد تضمینی عفونت رحم چی خوبه که زود نتیجه بده؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

من دوسین میخوردم 

لباس زیر نمیپوشیدم

خودمو با حوله تمیز خشک میکردم و دستمال اصلاااا

سریع خوب میشدم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
من دوسین میخوردم  لباس زیر نمیپوشیدم خودمو با حوله تمیز خشک میکردم و دستمال اصلاااا سریع خوب ...

سلام عزیزم برای زخم چی 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دوسین میخوردم  لباس زیر نمیپوشیدم خودمو با حوله تمیز خشک میکردم و دستمال اصلاااا سریع خوب ...

دوسین چیه

دوسین چیه

برا زخم اطلاعی ندارم گلم

دوسین مخلوط سیاه دونه و عسله بزن تو نت دربارش مطالعه کن فوق العادس درمان هر دردیه بجز مرگ

من از زمانی ک شروع کردم خوردم کلا همه چیم اوکی شد 

از عفونت واژن و ادراری گرفته تا درمان سردمزاجی و خیلی بیماری های دیگه

۸ ساعتی یک قاشق چای خوری باید بخوری

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
برا زخم اطلاعی ندارم گلم دوسین مخلوط سیاه دونه و عسله بزن تو نت دربارش مطالعه کن فوق العادس درمان ه ...

اها اوکی عزیزم مرسی

آتنا جان من برای درمان عفونتم رفتم کلینیک هرا تو ستارخان خداروشکر تو یک جلسه هم درمان شدم و الان یکساله که برنگشته

میخوای من میتونم ادرس سایتش رو بدم توهم بری سر بزنی
آدرس سایت:   http://heraclinic.ir/
شماره تماس: ۶۶۹۳۳۸۶۹ - ۶۶۹۳۳۹۰۶