2821
2789
عنوان

دارم دق میکنم

127 بازدید | 22 پست

سلام

چندروز پیش نصفه شب درحال چت کردن با عشقم بود 

من توی شاد ی گروه زدم ک با چندتا پسر و دختر چت میکردم

من واقعااا از ته دل احساس میکردم همونطور ک من به اونا ب چشم برادر نگاهمیکنم اوناهم منو ب چشم خواهر میبینن

بغیراز یکشیون ک عشقم بود

من سه ماهه باهاش چت میکنم و خیلییی بهم وابسته شدیم اما اون شب مادرم تبلتمو از دستم گرفت و موضوعو فهمید و مجبورم کرد همشونو بلاک کنم الان سه روز میگذره کباهاش چت نکردم و خیلی دلتنگشم دیروز نیم ساعت مادرم رفته بود خیابون منم بهشپیام دادم خیلیی حالش بد بود

درد دوریش داره دیوونم میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ جالب از برنامه شاد هم استفاده غیر اخلاقی میکنید.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

[QUOTE=179438066]چ جالب از برنامه شاد هم استفاده غیر اخلاقی میکنید.[/QUOTشاید از نظر شما غیراخلاقی باشه ولی ما نوجوونای دهه هشتادی اینکارو ب زبون خیلیی ساده معاشرت با جنس مخالف میدونیم ک هیچ اشکالیم نداره

بزرگترین‌اشتباه زندگیتو توی طلایی ترین دوره پیشرفت داری میکنی.چیزی به اسم عشق نیست اونم توی سن وسال شما..جدی میگم مادرتو نگران تر نکن .فقط به درس وخانوادت بچسب .ته این چیزا فقط مریضی و وابستگیه.اینو از همه بپرس تهش واقعا بدبختیه

[QUOTE=179438066]چ جالب از برنامه شاد هم استفاده غیر اخلاقی میکنید.[/QUOTشاید از نظر شما غیراخلاقی ب ...

دهه هشتادیا مگه غیر از بقیه مردم هستن؟همین اشتباهات پیش میاد که بعدشم وابستگیای کاذب شکل میگیره.هر حرکتی سن وسال خودشو داره .

بزرگترین‌اشتباه زندگیتو توی طلایی ترین دوره پیشرفت داری میکنی.چیزی به اسم عشق نیست اونم توی سن وسال ...

عزیزم بالا در جواب من گفت معاشرت با جنس مخالف.😶

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

جواب دادم اتفافا بهش همینو

😉

دهه هشتادیا مگه غیر از بقیه مردم هستن؟همین اشتباهات پیش میاد که بعدشم وابستگیای کاذب شکل میگیره.هر ح ...

عشق سن و سال نمیشناسه

وقی ی پیرمرد رو ب موت میتونه عاشق بشه چرا ی نوجوون ۱۵ساله نتونه

مگ ماها دل نداریم

کجای قرآن نوشته از این سن باید عاشق بشین