2777
2789

بیان برام دعا کنن التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین  مشکل عشقم حل شه و تا عید عقد کنیم خواهش میکنم حضرت فاطمه حاجت دلتون رو بده تورو خدا هر کی دعا کرد لایک کنه براش دعا کنم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

واقعا اينطوره يني؟؟دعاهاشون ميگيره؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اينطوره يني؟؟دعاهاشون ميگيره؟

اره اونای که با دل پاکشون دعا میکنن میگیره

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
حاجتت روا عزیزم

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

از کی شنیدی؟تگش کن کارش دارم

🙄

خدایا مشکل همه اونایی که دلشون پیش هم هست و خودشون جدااگه به صلاحشون به بزرگی خودت حل کن 

الهی آمین 🤲🏻 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

الکی گولمون نزن اگه میگرفت واسه خودمو میگرفت

متاسفم برات نمیتونم درکت کنم گولمون نزن یعنی چی 

خدایا مشکل همه اونایی که دلشون پیش هم هست و خودشون جدااگه به صلاحشون به بزرگی خودت حل کن  الهی ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی خیر ببینی 

دعوت هستید به تاپیک اخر من

چشم