2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک

149 بازدید | 29 پست

بچه ها من چندسال پیش که بچه تر بودم یه شب خونه پدربزرگم که تو روستاس خوابیدم

شب بود ساعت دو و سه این حدودا یهو دسشوییم گرفت همه هم خواب بودن

قبلا شنیده بودم خونشون جن داره اما چیزی ندیده بودم خودم

بلند شدم رفتم دسشویی که تو حیاط بود

حیاطشون خیلی بزرگه و پر از درخته

دسشوییم دوره از خونه

برگشتینی دیدم رو دیوار یه پسربچه نشسته و داره پاهاشو تکون میده و زل زده بود به من

در صورتی که خونه کناریشون چندساله خالیه و...

با تمام قدرت دوییدم خونه فقط..الانم یادم میفته دست و پام میلرزه با اینکه ادم ترسویی نیستم

شما هم اگه خاطره ترسناکی دارید یا شنیدید بگید که هیجان خونمون بره بالا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیشب پتو رو کشبدم رو سرم ک بخابم یهو یه صدای خیلیییییی خیلییی ترسناکی گف هههه نگاش کن چه جوریم خوابیده😐😢زود پتورو از روم کشیدم اینور و اونورو نگا کردم بزور خابم گرف

من یه چند شب پیش بین خواب و بیداری دیدم یه پسر کوچولو ،، که سر تا پاش سیاهه،، کنار در هست (اصلا برای یک ثانیه جوری خفه شدم و ترسیدم که نگو ) هنوزم که یادم میاد یه جوری میشم 😔😔😥😥

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
بگو من باور میکنم😁

خیلی بچه ترکه بودم متوجه شدم مثل بقیه نیستم یعنی نه اینکه بگم بهتر هستما نه، فقط یه خلل عمیق و بزرگ توی وجودم بود همیشه دنبال یه چیزی میگشتم انگار چیزی گم کرده بودم بچگیام خیلی مذهبی سخت بودم البته الان نیستم (؛

تو اون دوران فهمیدم صداهایی میشنوم و چیزای می بینم درک و حس میکنم که بقیه نمیفهمن 

تا اینکه گذشت و یکم بزرگ تر شدم... ادامش اگه باور داری تا بگم😊