2777
2789
عنوان

جنسیت نینیمون

283 بازدید | 21 پست

سلام بچها من هم دختر واسم عزیزه هم پسر فرقی ندارخ واسم ولی از روکنجکاوی  وعلائم دوس دارم نظر بدین😍😍

اول هفته هشت هستم حالت تهوع ندارم خوابم معمولیه تکرر ادرارم هنوزم ندارم عدد بتام دوروز بعد موعدم220بود قلب نینیم هم ضربانش115بود تمایل بغذای خاصی ندارم فقط هفتهای اولی زیتون شور زیاد میخوردم ...از اولش نفسم تنگ شده 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم دعا کن خدا به منم بده از اینا😍😍

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
تو که هیچی نداری نظر چی بدیم 

چیکار کنم خب😂😂میل ب شوری بییشتر دارم و ترشی نسبت. شیرینی 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
گلم دعا کن خدا به منم بده از اینا😍😍

چشم گلم انشاللههه خدا میده  منم دوسال منتظر بودم

من ۱۶ هفتمه ولی هنوز نمیدونم پسره یا دختر منم میلم به شوری بیشتر شده

انشالله سالم باشه

شکمت پهن اومده جلو یا تیز ؟ پشتت پهنه؟

نمیدونم چون خودم شکم داشتم تشخیص نمیدم

عکس سونو قلب روبفرس تابگم

نمیدونم چطوری عکس بفرسم..هرچیشو میخاید تا واستون تایپ کنم بفرس..جفتمم قدامی بود

عزیزم مبارکه

من قبلا تاپیکت رو خونده بودم ک شوهرت 14 روز هست 14 روز نیست

خدا بخواد ببین با همین وضعم یهویی باردار شدی. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
عزیزم مبارکه من قبلا تاپیکت رو خونده بودم ک شوهرت 14 روز هست 14 روز نیست خدا بخواد ببین با همین وض ...

مرسی عزیز دلم ارههه دقیقا شوهرم تا15سیکلم بود ماهی ک بردار شدم