2821
2789
عنوان

خانمای یزدی

1736 بازدید | 16 پست

سلام خانما من از بعد از عید میریم یزد واسه زندگی شنیدم بیمارستان مرتاض بهترین بیمارستان برا زایمانه کسی میدونه هزینه سزارین با بیمه چند میشه شرایطش چطوریه کسی اونجا زایمان کرده؟

خدایا مواظب دخترم باش💯

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاه ولی ام خوبه  مرتاضم تعریفشو شنیدم

مطمئن هستید شاه ولی خوبه؟ کلا خیلی از بیمارستانش ناراضی هستن ، مگه اون که برای زایمان خوب باشه🤔

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مطمئن هستید شاه ولی خوبه؟ کلا خیلی از بیمارستانش ناراضی هستن ، مگه اون که برای زایمان خوب باشه🤔

من خودم‌زایمان نکردم اونجا ولی دوستانم راضی بودن خدمات دیگش و نمیدونم ولی زایمانش میگفتن خوبه

🌹لطفا برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹
من خودم‌زایمان نکردم اونجا ولی دوستانم راضی بودن خدمات دیگش و نمیدونم ولی زایمانش میگفتن خوبه

آها خب شایدم خوب باشه 😅، آخه  تو چند سالی که من دانشجوی یزد بودم ، کسی رو ندیدم که از این بیمارستان راضی باشه ، حتی برای  یه سرماخوردگی ساده  هم نمیرفتن اون جا ، با این که چسبیده به دانشگاه ، اگر هم میرفتن شدیدا پشیمون میشدن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
آها خب شایدم خوب باشه 😅، آخه  تو چند سالی که من دانشجوی یزد بودم ، کسی رو ندیدم که از این بیما ...

من نرفتم‌بخدا😂

ولی یه خانومی رو میشناسم ماما هست کلی کار درسته استارتر اگه خواستی شمارشو بهت بدم کلی کمکت میکنه 

من نرفتم‌بخدا😂 ولی یه خانومی رو میشناسم ماما هست کلی کار درسته استارتر اگه خواستی شمارشو بهت بدم ک ...

😂😂😂 ، خوبه در کل  پزشکای  یزد عالی هستن

به جز مریم‌زارع😑

دکتر چیه؟ چرا؟

دکتر چیه؟ چرا؟

زنان و زایمان 

دکتر خودم نبود درد داشتم رفتم پیش این خانم 

بعد ایشون اصرار داشت معاینه داخلی  کنه درصورتی ک من ۵ ماهم بود و به گفته دکتر خودم اینکار ممنوعه 

بعد اومدم خونه خونریزی شدیدی کردم 

حالا نه دکتر خودم بود نه اون 

رفتم بیمارستان 

مستقیم بلوک زایمان 

تا یک قدمی سقط رفتم😔

زنان و زایمان  دکتر خودم نبود درد داشتم رفتم پیش این خانم  بعد ایشون اصرار داشت معاینه د ...

یا خدا😳 چه دکتر بی ملاحظه ای😨😨😨 واقعا سخته خانمای باردار همینجوری هم استرس دارن و شرایطشون خاصه دیگه تحمل این اوضاع خیلی مشکله ، بازم خدا رو شکر که به خیر گذشته

خوبه بد نیست من اونجا زایمان کردم سزارین شدم هزینش با بیمه5وخورده شد فک کنم ک بیشترشو بیمه داد

ولی واسه زایمان طبیعی سیداشهدا خیلی تعریفشو شنیدم میگن ماماهاش خوبن

دکترمم بتول توکلی بود منکه خیلی دوسش داشتم

2790
2823
2791
2779
2792