2777
2789
عنوان

ھمسرم ۔،،،،،😥

197 بازدید | 21 پست

من متولد ۷۴ شوھرم ۶۳ ۸سال عروسی کردیم بعد عروسی فشار مالی سنگینی رو شوھرم بود ۴سال بعد عروسی دخترم بہ دنیا اومد شوھرم از اوایل اشنایی تا اون موقع از بوی قلیون بدش میاومد دخترم ۱۵ روزش بوداز خونہ مامانم  اومدم لباس براش بیارم کہ دیدم تریاک مصرف میکنہ انگار دنیا رو سرم خراب شد فقط دخترم جلو چشمم بود بعد اون روز با کلی دعوا چیزی ندیدم ولی یہ ھمکارش کہ مصرف میکرد چند بار متوجہ شدم کہ از سر کار کہ میاد از خونہ اون میاد متوجہ میشدم واسہ چی اونجا میرہ ولی تو خونہ دیگہ چیزی ندیدم دخترم ۳ سالش شد از اون خونہ جابہ جا شدیم چون شغلش تغیر کردہ بود با دوستش دیگہ نبود من ارایشگرم چند بار کارو یدفعہ ول کردم اومدم چیزی ازش نمیدیم فقط چند بار بوش توخونہ موندہ بود یا یہ بار تو اشغال خونہ کاغذ لول شدہ مصرف شدہ دیدہ بودم کہ اینا ھرکدوم با فاصلہ دو سہ ماھہ بود ولی یہ سالی بعد یہ دعوا اساسی ازش چیزی ندیدم فقط از سر کار کہ میاد دھنش بوی سیگار میدہ ولی نہ تو جیبش دیدم نہ دیدم کہ بکشہ چیکار کنم دست بکشہ از کارش بخدا روحیم داغونہ من بہ شوھرم خیلی وابستم ولی بعضی موقع ھا بہ خاطر کاراش ازش متنفر میشم فکر طلاق میزنہ بہ سرم ولی دخترم روانی میشہ ترررررررروخدا راھنماییم کنید یا کسایی کہ شرایط منو داشتن تونستن ترک بدن بیان بگن چیکار کنم 

با نظر دکتر ترکش بده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مواد مخدر ترکش خیلی سخت مگر اینکه طرف خودش واقعا بخواد ترک کنه شاید تریاک رو بجای اینکه بکشه میخوره .خلاصه اینکه تنها راهکار اینکه بشینی با همسرت صحبت کنی و بگی از این شرایط ناراضی هستی واگردوستش داری تحمل کنی 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

والا من نه دیدم نه میدونم بوش چطوره و...

بنظرم شما گیر که دادی اونجور و خواستی هربار مچشو بگیری کاری کردی یواشکی بشه و شاید خدای نکرده بیشتر و بدتر و...

بنظرم دوتایی بشینین حرف بزنین برین دکتر و تحت نظر دکتر ترک کنه.چون خودش باید بخواد و دلیل محکمی داشته باشه که برنگرده سمتش!به زور بدتر میشه احتمالا

من همین یه دونه ام!
یہ سالی میشہ دیگہ نہ چیزی پیدا میکنم نہ دیدم ولی وقتی میاد یا اخر شبا کہ میرہ گاز بزنہ بہ ماشین وقتی ...

از حالت چشماش بفهم 

من چند نفر دور اطرافم بودن نگو بخاطر بچم میمونم می سازم فردا بزرگ میشه خجالت می کشه ولی سعی کن بخوابونیش کمپ

مواد مخدر ترکش خیلی سخت مگر اینکه طرف خودش واقعا بخواد ترک کنه شاید تریاک رو بجای اینکه بکشه میخوره ...

یہ سال پیش کہ دید دارم ازیت میشم خودش رفت یہ شمارہ مشاور رو بیلبورد تو خیابون برای معتادا بود برداشتہ بود باھاش چند باری صحبت کردہ بود ولی شبا کہ میاد خیلی چرت میزنہ بھش کہ میگم میگہ خیلی خستہ ام خوابم میاد 

یہ سال پیش کہ دید دارم ازیت میشم خودش رفت یہ شمارہ مشاور رو بیلبورد تو خیابون برای معتادا بود برداشت ...

عزیزم وقتی مصرف کنه با مشاور صحبت کردن چه فایده ای داره همسرتون قطعا درگیر هستن واینکه حقیقت رو هم بهتون نمیگن بنظرم بده یجوری از زیر زبون بکشیم ببین مصرف میکنه یانه 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
عزیزم وقتی مصرف کنه با مشاور صحبت کردن چه فایده ای داره همسرتون قطعا درگیر هستن واینکه حقیقت رو هم ب ...

چون  دیگہ یہ سالی میشہ چیزی ازش نمیبینم ھیچ جورہ زیر بار نمیرہ تا در موردش حرف میزنم میگہ من کہ کاری نمیکنم چرا الکی داری حرفشو میزنی