2777
2789
عنوان

زنداداش عفریته و داداش احمق من

3966 بازدید | 145 پست

بچه ها سلام 

میخوام در مورد داداشم حرف بزنم فقط تو رو خدا راهنمایی کنید یه چیزی صددرصد جواب بده 

داداش من پارسال با یه دختری دوست شد بعد از دوسه ماه اومد گفت میخوام برم خواستگاریش و دوستش دارم 

از ما که نه چون شناخت کافی نداری از اون که آره همه چیزشو میدونم و میخوامش نزاشت بریم تحقیق گفت خودم تحقیقامو کردم و از همه نظر اوکیه فقط تنها چیزی که هست این دختر چند ماه عقد بوده و مقصر هم شوهرش بوده و فلان و بمان 

ما مخالفت کردیم ولی اون حرف خودشو میزد 

بعد گفتیم خوب باشه دلیل نمیشه چون عقد بوده و طلاق گرفته قضاوت بد بکنیم ...خلاصه رفتیم خواستگاری و قرار شد چند ماهی نامزد باشن بعد عقد کنن ولی بعد ورق برگشت و هول هول گفتن ما میخوایم عقد کنیم بازم نتونستیم چیزی بگیم چون داداشم از این رو به اون رو شده بود و کار خودشو میکرد که بعد فهمیدیم زنش مجبورش کرده زود بیاد خواستگاری و زود عقد کنه بعد افتادن دنبال وام و جهیزیه خریدن تو این حین فهمیدیم که داداشم داره تمام وسیله ها و جهیزیه رو میخره و وقتی باهاش مخالفت کردیم گفت زندگی منه دوست دارم خودم همه چیزشو بخرم شما دخالت نکنید به زنمم حق ندارید چیزی بگید و تکه بندازید که ناراحت بشه 

بعد هول هول گفتن میخوایم زودتر بریم سر خونه زندگی خودمون ولی وامشون جور نشد که بتونن خونه بگیرن و گفتم تا قبل از عید حتما میریم 

یک ماه پیش دایی من فوت کرد و خونه هم گیرشون نیومد که برن و افتاد برای بعد عید 

حالا من از دیروز چیزایی در مورد این دختر شنیدم که دارم دیوونه میشم و میخوام هر طور شده داداشمو از دستش نجات بدم ....اون تو گذشته اصلا دختر خوبی نبوده هزارتا دوست پسر داشته و با همشون هم رابطه جنسی داشته البته با مدرک ....تازه خودشو یه جوری میگیره انگار دختر امام حسین مظلومه استغفرالله....از بین این دوست پسراش با پسر عموی دختر عمه من هم رفیق بوده که طرف تا میفهمه داداش من رفته اینو گرفته تعجب میکنه که چطور گول این دخترو خورده و تو گوشی من پره از عکسای اونه  ....خلاصه سرتون رو درد نیارم هر چی بگم کم گفتم که از دیروز تا حالا من چه چیزایی شنیدم و چه حالی دارم و بدتر از همه اینکه میگن داداشم از تمام اینا خبر  داشته ولی بازم رفته اونو گرفته الان بین زمین و هوام مامان و بابام اگه بفهمن سکته شون صددرصده....نمیتونم به خودشم بگم چون از وقتی این دختر اومد تو زندگیش از این رو به اون رو شد و نهایت میگه من میدونستم و دوستش دارم و از این حرفا 

حالا میخوام از شما کمک بگیریم دیشب تا صبح دعا میکردم یه اتفاقی بیوفته اینا بزنن به هم یا همه اش به خدا میگفتم یه راهی نشونم بده بتونم داداشمو نجات بدم نمیدونم چش شده که هیچ کس و هیچ چیزو نمیبینه 

تو رو خدا بگید چیکار کنم این دختر یه ماره هفت خطه 

هنوز هیچی نشده کاری کرد داداشام تو روی هم وایسن و رابطه هاشون قطع بشه 

میدونم اگه بخوام به خود آشغالشم بگم چه از کثافت کاریات خبر دارم اینقدر وقیحه و روی داداشم تسلط داره که کاری میکنه داداشم واسه همیشه از ما ببره و نمیخوام این اتفاق بیوفته چون مامان و بابام خیلی خیلی به این داداشم که ته تغاریه وابسته هستن و میدونم در نهایت اونان که ضربه میخورن 

پس لطفا لطفا کمکم کنید هر راه کاری که بارید پیشنهاد بدید 

اگه فامیل از این قضیه بویی ببرن دیگه برامون آبرو نمیزارن هر جا برن دادمون رو میزنن 

فقط من میرم و میام چون شوهرم اومد بعد میام کامنتاتون رو میخونم و جواب میدم 

بازم تشکر میکنم که کمکم میکنید 

خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن) 

اگه مدرك دارين خب بايد به داداشت نشون بدين 

داداشت اگه ميدونه گذشتشو پس خودش مهمه اگه نميدونه با مدرك نشونش بدين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالتو درک میکنم و حقو بهت میدم

ولی هیچ راهی نداره مگه اینکه سر داداشت بخوره به سنگ 

وگرنه الان بگی با صدنفرم رابطه داشته داداشت الان تو حالیه که میگه از این زن پاکتر تو کره زمین وجود نداره و ممکنه چهار تا حرفی که نبایدم بار خودت کنه 

دعاییش نکرده😕😕

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

شنیدین میگن شاه میبخشه شاهقلی نمیبخشه کار شماست داداشتون بخشیده قطعا هم میدونه شما و فامیل چیکاره هستید؟نهایتا به داداشت بگو اگه گفت میدونستم برام مهم نیست سعی کن دخالت نکنی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
2790
2778
2791
2779
2792