2777
2789
عنوان

این تیپ چطوره

186 بازدید | 14 پست

کت جین تا وسط ران با شلوار جین راسته یا مام فیت رنگشونم نه خیلییی تیره و ن خیلی روشن با تیشرت سفید و کمربند مشکی و شال پلیسه زیتونی با کفش سغید یا مشکی و کیف مشکی قشنگه یا نه برا عید اگه پیشنهادی انتقادی چیزی دارین بگین با دو ماسک سفید برا زیر از روشم مشکی میزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با شال پلیسه مخالفم نمدونم چرا ای فکرم سمت تیپ لش رفت ی کت مردونه جین و میپسندم چون برا خانوما کمری هاش و مانتویی اش از مد و ظاهر رفته با یه شلوار راصته که تنگ نیصت و پایینشم اون تا عع رو دارع و کم رنگ تر از کته لباس سفید زیرش و کتونی های مارک سفید بدون ساق و کاملا اسپورت و شال مشکی لخت

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)

اگه مدل اندامتون سیب یا گلابیه کمربند رو از نوع باریکش انتخاب کنید 

کت اگه یکم بلند تر باشه بهتره چون چاق نشون میده

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

با شال پلیسه مخالفم نمدونم چرا ای فکرم سمت تیپ لش رفت ی کت مردونه جین و میپسندم چون برا خانوما کمری ...

کت خیلی کوتاه رو مامانم نمیزاره همینم ب زور اجازه داده

کت خیلی کوتاه رو مامانم نمیزاره همینم ب زور اجازه داده

ن کوتاه نگیر ولی کتی بگیر که راسته باشه مخصوصا اگه خیلی اندام پر و پیمونی نداری 

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
ن اندامم معمولیه

پص منتظر خوشملی عیدت هصدیم...