2777
2789
عنوان

با سیاستا بیاین

326 بازدید | 55 پست

توروخدا قشنگ جوابمو بدین😘😘🤗

میگم طبق تاپیکای قبلم من همیشه واسه خونه تکونی و دکتر و خرید و اینا به مادرشوهرم کمک میکنم 

قبلا ۱۰ بار بردمش دکتر و اینا اما بخاطر چرت و پرتایی ک پشت سرم گفت لجم گرفت ی بار باهاش نرفتم 

همون ی بارو خیلی به همه و خواهراش گفت اره بهار بی مرامه بامن نمیاد دکتر 

این منو ول کرد فلان کرد از این حرفا خواهراشم غیبت منو کردن و قشنگ خودشون  و اطرافیان تیکه مینداختن (دیگه نگفتن صدبار بهار اومده کمک ی بارم نیاد طوری نیس😒😒 )

حالا میگه خودش و دخترخواهرش ک مسن هستن میخوان برن دکتر میگه مارو ببر 

بنطرتون فقط خودشو ببرم و ب اون محل ندم؟(اخه همیشه پشت سرم می حرفه دخترخواهرشم ...با مامانش ک میشه خاله شوهرم  ‌‌...)مثلا بگم خودش با بچه هاش بره و من فقط شمارو میبرم و فلان 

یا هردوشونو ببرم بعدا بهشون ی جورایی تیکه بندازم بگم ک قبلا زود قضاوت میکردن و این حرفا 

ک خجالت بکشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر هیچی نگو

ولی تو ماشین هی بگو اره مامان اونجایی ک رفتیم یادته؟ عع این فلان دکترس ک ی بار اوردمتون  

ولی من بودم از اول اینجوری رفتار نمیکردم ببینم سواستفاده میکنه کلا میکشم کنار و سرد میشم

من بودم هیچ کدومو نمی‌بردم.چون وظیفه ندارم و لطفه و اگه طرف طلبکار میشه و یبار نبردمش پشت سرم حرف می ...

بعد اون ماجرا دوبار بردمش الان بار سومه ک میگه منو دخترخواهرمو ببر

نمیدومم فقط خودشو ببرم و حالیش کنم ک اشتباه گرفته یا هردورو ببرم و قشنگ حال جفتشونو بگیرم 

اخه میدونی این بار ک ببرمش بار اخره باز میخوام نبرمش .ک اگه جرات کرد پشت سرم حرف زد جرش بدم 

این دفعه میخوام ببرمش ک منت بذارم برای یکبارم ک شده .

ببر هیچی نگو ولی تو ماشین هی بگو اره مامان اونجایی ک رفتیم یادته؟ عع این فلان دکترس ک ی بار اوردمتو ...

توهمیشه تامیکمو جواب میدی مرسی😘😘

نمیشه اونو محل ندم؟

بگم با بچه هاش بره اخه همیشه خیلی پز اونارو میده 

ماشین دارن فلان دارن  خوش تیپن فلانن این حرفا خوب اینا چ بدردمیخوره  وقتی نتونی مادرتو دکتر ببری 

بعد اون ماجرا دوبار بردمش الان بار سومه ک میگه منو دخترخواهرمو ببر نمیدومم فقط خودشو ببرم و حالیش ک ...

اصلا وظیفه تو نیس که بخوای بازم ببری که بعدش بخوای به رو بیاری. ببین من کلا کاریو دوس داشته باشم انجام میدم دوس نداشته باشم انجام نمیدم. وسلام. برامم مهم نیس کی ناراحت شد کی پشت سرم حرف زد کی کنایه زد. کسی هم کنایه بزنه بی محلی میکنم یا اگه توهین کنه جوابشو میدم. اشکالی نداره به کسی کمک کنی اما طرف هم فک نکنه بدهکارشی

ببرم؟هردوشونو یا یکیشو؟

ببر هر دوشونو ولی از ای به بعد یه کم فاصله بگیر کمتر کار کن تو تا حالا براشون کار کردی انتظارشون بردی بالا اینجا اشتباه از خودت بوده ایندفعه ببر ولی دیگه تغییر رویه بده هر موقع کار داشتن باهات بهونه بیار نرو تا کم کم انتظارشون کم شه و توام راحت شی

بزن باران که دین را دام کردند ...

اصلا وظیفه تو نیس که بخوای بازم ببری که بعدش بخوای به رو بیاری. ببین من کلا کاریو دوس داشته باشم انج ...

نخندیا ولی هیشکی کمکش نمیکنه میخوام ی بارم ک شده ببرمش و توچشاش نگاه کنم بگم اون روزا ک صاف صاف منو نگاه میکرد میگفت بی معرفتی و فلان .خیلی پررو بوده  فک نکنه خرم 

با خووهراش اینا غیبت منو میکردن 

اخه میدونی میبردمش خرید و دکتر و اینا میرفت میگفت بهاره خودش کارداشت بامن اومد  درصورتیکه کاری نداشتم من فقط وقتمو تلف این میکردم هردفعه ۶ ۵ ساعت 

نمی بردمش میگفت نمیاد 

نمیفهمم فازش چیه 

ببر هر دوشونو ولی از ای به بعد یه کم فاصله بگیر کمتر کار کن تو تا حالا براشون کار کردی انتظارشون برد ...

اره ،🤔ولی باید حرفمو بهشون بزنم خیلی وقته صبر کردم چنین فرصتی پیش بیاد 

نخندیا ولی هیشکی کمکش نمیکنه میخوام ی بارم ک شده ببرمش و توچشاش نگاه کنم بگم اون روزا ک صاف صاف منو ...

خب همون خواهرا که باهم میشینن پشت سرت حرف میزنن باهم برن دیگه. پسرش ببره. دخترش ببره. اگه میخوای کار خیر کنی دیگه با حواشیش کاری نداشته باش.اما خب آره به رو بیار حداقل

خب همون خواهرا که باهم میشینن پشت سرت حرف میزنن باهم برن دیگه. پسرش ببره. دخترش ببره. اگه میخوای کار ...

اره بهش بگم ک پس فردا اگه نبردمش فک نکنه من دم دمیم بفهمه دلیلش خودشه 

تازه وقتی میریم خووهرشوهرم پدرشوهرم زنگ میزنن داد میزنن کجایید چرا نمیاید 

من بردمش دکتر موقع اذان شب اومدیم خونه باورت میشه سه بار ب پدرشوهرم شلام کردم جواب نداد 😳🙄ک مثلا چرا شب شد 

خوب زن تو نوبت دیر گرقته به من چ ک چرا شب شد بعدمادرشوهرم گقت ن این منطوری نداشت و فلان 😳خر نیستم ک 

خوب تو ک میخوای بری دکتر نوبت اول وقت بگیر

من کار خیر و مفت مجانی بکنم زنگ بزنید داد بیداد کنید جواب سلام ندین 

تازه موقعی ک از خونشون می اومدم خدافظی کردم و اینا کسی نگفت خو ش اومدی خدافظ😏🙄🙄😐

کاری نکتم پشت سرم حرف بزنید 

اع نمیشه ک  

شوهرم نگفتم بهش بگم ک میگه تو نرو هیچ جاباهاشون