2777
2789
عنوان

نماز شب

229 بازدید | 22 پست

سلام دوستان، من نماز شب میخوام بخونم یه مدتی لطفا هرکسی میخواد بگه تا براش دعا کنم سر قنوت... 

بیشتر از 40 نفر هم شد موردی نداره🌹

آقا هستم😊البته از نوع پسرش لطفا برای اینکه به کسی که دوست دارم برسم دعام کنید🙏

برای امضام دعا کنید

اسمم شایسته

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فاطمه و خانوادم

التماس دعا

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

برای منم دعاکنید خدا ی دخترسالم بهم بده الهی بمیرم شوهرم توخواب دیده بود دختر داریم باذوق تعریف میکرد ((فرشته)) 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
برای امضام دعا کنید اسمم شایسته

چهله زیارت عاشورا حق شناس، نماز شب، روزی 2000 تا ذکر الله الرحیم، 

انشاء الله که زود جواب میگیری

من  لطفا

حواسم نبود، روم به سوی تو نیست دلم پیش دنیای تو گیر بود نفهمیدم این، رنگ و بوی تو نیست بهم بال دادی که پر وا کنم من اما هراسیدم از پر زدن چقدر مهربون آسموناتو واسه حس پرواز دادی به من تو اینقدر ماهی، که برعکس من همیشه برام وقت داری میخای اگه یک قدم سمت تو آومدم تمام مسیرو به سمتم بیای من اما، همون یک قدم سختمه زمین می خورم، باورم می شکنه تو بخشنده ای، بچگیمو ببخش بزرگیت تنها امید منه یه سر بزن ...ضرر نمیکنی ..  http://dadashreza.com
برای منم دعاکنید خدا ی دخترسالم بهم بده الهی بمیرم شوهرم توخواب دیده بود دختر داریم باذوق تعریف میکر ...

حتماااااا دعا میکنم حتمااا انشاء الله یه دختر سالم و خوشکل خدا بهتون بده 🙏🙏🙏

حتماااااا دعا میکنم حتمااا انشاء الله یه دختر سالم و خوشکل خدا بهتون بده 🙏🙏🙏

انشاالله ازدعای شما. 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏