2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 52 پست
ممنونم عزیزم  شما الان تیزهوشان میخونی ؟ چه رشته ای گلم ؟

تجربی بودم

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوش کمپلکس و مرشد عالیه👌

اره اتفاقا میخوام بخرم

لطفا لطفا برای درسی بگید چی بخرم؟!؟!؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
خوب میشه الان بگید من دقیقا چه کتابی بگیرم 

ببین گلم برای استدلال تحلیلی فقط مهر و ماه

برای درسای دیگه ایکیوسان خوبه خیلی سبز هم خوبه ولی شما زمان نداری که بشینی خیلی سبز حل کنی همون ایکیوسان بگیر بهتره

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
ببین گلم برای استدلال تحلیلی فقط مهر و ماه برای درسای دیگه ایکیوسان خوبه خیلی سبز هم خوبه ولی شما ز ...

واقعا زمان ندارم؟😨😨😨😨

واقعا زمان ندارم؟😨😨😨😨

ببین گلم شما درس ریاضی داری علوم داری فارسی داری اجتماعی داری و و و که بخوای جدا جدا بگیری میشه ۶ الی ۷ تا کتاب خوب سختت میشه چطور ۶ تا ۷ تا کتاب و تو دوماه تموم کنی؟

ببین اگه از من می شنوی بشین روزی سه ساعت استدلال تحیلی کار کن برای درسای مدرست کتاب و عالیههه عالی بشین بخون چون کتاب خیلی مهمه و کتاب تست ایکیوسان بخر مطمئنم اگه هوشت خوب باشه صد در صد قبولی حتی اگه هیچی نخونی

واقعا زمان ندارم؟😨😨😨😨

عزیزم اصلا دیرنیست منم خواهرم تازه شروع کرد .

برا درسی مبتکران یا همون مرشد بگیر 

برا تحلیلم مرشد و کمپلکس

پکیج هوش صفر تا صد هم خواهرم خرید خوب بود ، با آموزش هاش میتونی تست هاروبه راحتی حل کنی😊❤

تجربی بودم

موفق باشی گلم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
موفق باشی گلم 

فدات عزیزم همچنین

اسی جان شما هم موفق باشی

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
ببین گلم شما درس ریاضی داری علوم داری فارسی داری اجتماعی داری و و و که بخوای جدا جدا بگیری میشه ۶ ال ...

ن عزیزم ۲ ماه وقت ندارم ب احتمال زیاد ازمون تیره

ببین گلم شما درس ریاضی داری علوم داری فارسی داری اجتماعی داری و و و که بخوای جدا جدا بگیری میشه ۶ ال ...

عزیزم سوالات درسیش یه سری نکته داره که اصلا تو کتاب نگفته و باید جزوه تیزوشان بخونی و زیادبه هوش مربوط نیست😊

ن عزیزم ۲ ماه وقت ندارم ب احتمال زیاد ازمون تیره

به هر حال نظر من اینه که کتاب مهر و ماه رو بگیری حل کنی و بعدش که تموم شد کتاب های هوش قلم چی رو بگیری 

برای تست هم بنظرم ایکیوسان بهترینه

باور کن سختیش فقط چن ماهه اگه قبول شی خیلی راحت می تونی پزشکی بیاری

عزیزم سوالات درسیش یه سری نکته داره که اصلا تو کتاب نگفته و باید جزوه تیزوشان بخونی و زیادبه هوش مرب ...

عزیزم قراره ۱۰ تا سوال بیاد از هر درسی😊 

۵۰ تا از استدلال تحلیلی بازم میگین به هوش ربطی نداره؟

ینی فرض کنید قراره از یه درس ۵۰ تا سوال بیاد از یه درس ده تا سوال به کدوم توجه می کنید؟

معلومه که درسی که ۵۰ تا سوال اومده

بعدشم امتحانای تیزهوشان سوالای درسیش این قد سخته که بعضا خوده معلما هم توش میمونن چرا چون مربوط به هوشه حتی سوالای درسیش ۷۰ درصد هوشه ۳۰ درصد تلاش