2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 52 پست
بله

اگه که واسه درساتون می خواین کتاب های خیلی سبز تیزهوشان که تست باشن بگیرین و حواستون باشه که جامع رو نگیرید چون خوب نیست

اگه برای تست های استدلال تحلیلی بخواین مهر و ماه خیلی خوبه و کتاب های قلم چی اسمشو دقیق یادم نیس دو جلد داره اونم خیلییی خوبه برای استدلال تحیلیلی

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۱ استان ای کیو جامع

۳۱ استان همش ازمون های سال های قبل استان های مختلفه با پاسخنامه تشریحی استعداد تحلیلی هم داره

ای کیو هم همه کتابارو با درسنامه و تست و‌ پاسخنامه داره

اگه که واسه درساتون می خواین کتاب های خیلی سبز تیزهوشان که تست باشن بگیرین و حواستون باشه که جامع رو ...

تحلیلی میدونم مهروماهو میخرم کتاب جامع مهر و ماه خوبه؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
یعنی دیره ؟

نه به هیچ وجه دیر نیست و اینم بگم که به سوالای تیزهوشانی که من دیدم هیج ربطی به کتاب نداشتن

سوالایی که من پارسال دیدم فقط نیاز به هوش بود چون ۵۰ تا سوال استدلال تحلیلی دادن

ولی سال های قبل تر ۲۰ تا میدادن بنظرم پارسال بهتر بود 

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
۳۱ استان همش ازمون های سال های قبل استان های مختلفه با پاسخنامه تشریحی استعداد تحلیلی هم داره ای کی ...

من eq دارم اشکال داره؟

نه به هیچ وجه دیر نیست و اینم بگم که به سوالای تیزهوشانی که من دیدم هیج ربطی به کتاب نداشتن سوالایی ...

بله درسته برای تحلیلی هوشیه برای تحصیلی چی کتاب جامع مهروماه خوبه؟

تحلیلی میدونم مهروماهو میخرم کتاب جامع مهر و ماه خوبه؟

عزیزم مهر و ماه فقط استدلال تحلیلیشو بررسی کردم من که خوب واقعا عالیه بینظیرههه

بشین تک تک سوالاشو حل کن اونایی که اشتباه بوده رو اول کتاب بنویس دوباره حل کن تا دستت روون بشه اولش شاید سختت باشه بعدش راه میوفتی هر روز تستاشو بزن چون چیزی که بهت کمک می کنه فقط استدلال تحلیلیه بودن بچه هایی که استدلال تحلیلی رو صد زدن باوجود اینکه بقیه درساشون عالی هم نبوده ولی قبول شدن

امسال چن تا تست از استدلال میاد؟

نه به هیچ وجه دیر نیست و اینم بگم که به سوالای تیزهوشانی که من دیدم هیج ربطی به کتاب نداشتن سوالایی ...

ممنونم عزیزم 

شما الان تیزهوشان میخونی ؟

چه رشته ای گلم ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
عزیزم مهر و ماه فقط استدلال تحلیلیشو بررسی کردم من که خوب واقعا عالیه بینظیرههه بشین تک تک سوالاشو ...

۵۰ تا تو ۵۰ دقیقه

میشه بهم کتاب برای تحصیلی بگید؟

بله درسته برای تحلیلی هوشیه برای تحصیلی چی کتاب جامع مهروماه خوبه؟

نه نه برای کتاب تست درس اصلا جامع نگیر نگر اینکه بخوای ایکیوسان بگیری بنظرم ایکیوسان خیلی خوبه قیمتشم مناسب تر میشه

اگه جدا جدا می خوای بگیری خیلی سبز

نه نه برای کتاب تست درس اصلا جامع نگیر نگر اینکه بخوای ایکیوسان بگیری بنظرم ایکیوسان خیلی خوبه قسمتش ...

خوب میشه الان بگید من دقیقا چه کتابی بگیرم