2777
2789
عنوان

حاظرجوابا میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا منو لایق داشتن یه دختر و پسر دیده که از جفتش لذت ببرم . بزای پسرم لذت خرید کتونی و ماشین و چیزای پسرونه بگیرم و برای دخترمم موهاشو ببافم و ذوق بزرک شدن یه دخترم داشته باشم . خدا حفظ کنه بچه هاتونو من این به ذهنم رسید راستش

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
افرین خوبه ولی زشت نیس اینطور بگم

نه چطور اون روش شده بگه کمتر رفت و امد کنیم چون دختر داری

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡

با لحن مهربوووون  میگفتم 

دعا میکنم  اگر خدا صلاح دونست  یه دختر سالم و صالح نصیب و قسمت تون کنه   که مطمئن  م  در کنار پسرهاتون  از حضورش لذت  میبرید  و میشه  رحمت خدا  تو خونه تون  ( دختر رحمت خداست)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ولی شما خیلی شخصیت ارومی داری که هیچی نگفتی و اومدی تاپیک زدی

من هم دختر دارم هم پسر

کسی اینجوری بگه از خونم میندازمش بیرون.میگم راجب دختر من حرف زدی همینکه نزدم تو گوشت برو خداتو شکر کن

من توو رو نميمونم

همونجا ميگم خوبه كه رفت و آمدمون كمه خط فكري من با شما اصلا يكي نيست ترجيح ميدم با ادماي ديگه اي معاشرت داشته باشم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین عزیزم این مردمو میبینی اصلا ازحرفشون ناراحت نشو، کلا بعضیا مریضن، بیخیال، باید دعاشون کنی، منم یه پسردارم یه بنده خدایی میگف نمیدونی بچه اول دخترباسه چقد خوبه، خواس بگه من دختردارم خیلی خوبه تونداری، بسپار بخدا هدایتشون کنه وشفاپیداکنن، این حرفا یعنی چی، خودتو درگیر نکن، حرف زیادهست از آدما مریض، من زیاد شنیدم، ازمن بشنو اهمیت نده، ناراحت نکن خودتو، تمام

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).