یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدا منو لایق داشتن یه دختر و پسر دیده که از جفتش لذت ببرم . بزای پسرم لذت خرید کتونی و ماشین و چیزای پسرونه بگیرم و برای دخترمم موهاشو ببافم و ذوق بزرک شدن یه دخترم داشته باشم . خدا حفظ کنه بچه هاتونو من این به ذهنم رسید راستش
خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتاطیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹 .
نه چطور اون روش شده بگه کمتر رفت و امد کنیم چون دختر داری
من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
دعا میکنم اگر خدا صلاح دونست یه دختر سالم و صالح نصیب و قسمت تون کنه که مطمئن م در کنار پسرهاتون از حضورش لذت میبرید و میشه رحمت خدا تو خونه تون ( دختر رحمت خداست)
ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....