2777
2789
عنوان

جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم چون ایمانت ضعیفه آمده سراغت  من نماز نمیخونم که ببینمشون ولی انگار نه انگار

عزیزم تو بخاطر اینکه جنا رو ببینی نمازتو رهاکردی ؟ یه حدیثی خوندم میگفت مثل جن مثل شیری هست که درون قفسه ولی وقتی درش رو باز کنی جانت در خطره

بعله تو قرآن اومده ولی هرکسی نمیتونه به همین سادگی با اجنه و شیاطین ارتباط برقرار کنه. همه ی کتاب ه ...

بلە درست می گین ولی هستن کسانی از سر کنج کاوی دنبالشو میگیرن پشیمونم میشن

بیا ای برگ پاییزی گمانم باتو همدردم......
اره درستع ولی برای دوران حضرت سلیمانه نمیگم وجودنداره ولی توی دنیای ما وجودنداره اونای دنیای دیگه دا ...

اونام مثل ما تبعید شدن همین دنیا زندگی میکنن ولی دوراز چشم ما  خدا همچین بشون فرمودە هق ندارم جلو چشم ما باشن

تا دلت بخاد فیلم ترسناک دیدم  من میخام خودشون رو ببینم

خداروشکر یکی هم عقیده من پیدا شد منم خیلی دلم میخواد ی نشونه ازشون ببینم ولی بیشتر دوس دارم خودواقعیشونو ازنزدیک ببینم

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
خداروشکر یکی هم عقیده من پیدا شد منم خیلی دلم میخواد ی نشونه ازشون ببینم ولی بیشتر دوس دارم خودواقعی ...

من یە شب داشتم با تبلت تو تاریکی بازی میکردم چراغام خاموش بودن یهو داشت خابم میبرد یهو یکی تند موهامو کشید فکر کردم خواهرمه بر گشتم کسی نبود در حالی کە موهامم درد میکرد زودی رفتم زیر پتو از ترس

وای شکر پس توام هم مثل منی دیدنشون هیجان انگیزه واقعا

من صبح تا شب تنهام شب شوهرم میاد خونه 

تلویزیون رو خاموش میکنم همه جاسکوت کامل میشینم یه جا منتظرم ببینمشون ولی نمیدونم چرا با من کاری ندارن 

من یە شب داشتم با تبلت تو تاریکی بازی میکردم چراغام خاموش بودن یهو داشت خابم میبرد یهو یکی تند موهام ...

کاش من جات بودم ینی واقعا اونا بودن اخه من درسته ب وجودشون اعتقاد دارم ولی تا ب چشم نبینم باورقلبی پیدا نمیکنم اه کاش بیان چرا نمیان ینی سرشون انقد شلوغه

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی