2777
2789
عنوان

ناراحتم

85 بازدید | 7 پست

بچه ها حالم بده از خدا گله دارم چرا این غریزه جنسیو تو وجود ما قرار داده من واقعن خیلی گ.رمم از اون طرف خودار.ایی نمیشه کرد و اسیب میزنه از ی طرف خود خدا راهشو ازدواج گذاشته ک اونم بسته من واقعا دارم درد میکشم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه کار خوب و مفید خودتو مشغول کن. بعد ازدواج حسرت لحظاتی رو که الان کنار پدر و مادرت داری میخوری . مثل من که تا قبل ازدواج همش تو فکر شوهر و رابطه و اینا بودم و بعد از ازدواج مادرمو از دست دادم. و حالا رابطه برام خیلی کم ارزشه و حسرت لحظات مجردی رو میخورم. هر چیزی به موقعش اتفاق میفته . بیا و وقتتو صرف یه چیز مفید کن. رو به خدا بیار. از من درد کشیده در حسرت عبرت بگیر

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

موقعی که متوجه دنیا خیلی بزرگ تره که بخوای با این مسایل جونیتو حروم کنی اینکه همه چیز فقط مسایل جنسی نیست دنیا بزرگ تر از این مسائله دیگه سمتش نمیری

به شرطی که چیزی رو که گفتم با تموم وجود حس کنی

نماز اول وقت

صلوات 

سوره سبا رو بخون برای بخشیدن گناهات

ورزش سنگین

اگه علاقه داری مخصوصا بوکس

با یه کار خوب و مفید خودتو مشغول کن. بعد ازدواج حسرت لحظاتی رو که الان کنار پدر و مادرت داری میخوری ...

شما معلومه تو مجردی خیلی بت خوش میگذشته ک اینو میگی کدوم پدر مادر؟ من پدر ندارم مامانمم ی ادم عصبی وسواسی ک فقط جیغ میزنه روانیم کرده

شما معلومه تو مجردی خیلی بت خوش میگذشته ک اینو میگی کدوم پدر مادر؟ من پدر ندارم مامانمم ی ادم عصبی و ...

عزیزم مادره دیگه هیچ وقت ازش خسته نشی. تو نمیدونی که اونم تو دلش خیلی غصه میخوره که تو ازدواج نکردی. به هر حال قدرشو بدون که من مث سگ پشیمونم که چرا همش ناراحت این بودم که چرا شوهر ندارم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن