2777
2789
عنوان

تخلیه چربی تزریق شده به صورت

8947 بازدید | 25 پست

دوستان من گونه هامو۳ ماه پیش چربی کردم خیلی غیر طبیعی شده و درد داره حس میکنم عفونت کرده

الان من اونارو ببرم دکتر تخلیه کنه دیگه هیچ وقت صورتم پر و تپل نمیشه با وزن گرفتن؟😢صورت صورت طبیعیم تپلی بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4632849/همونیم-که-گفتم-سه-ماهه-عقدم-شوهرم-امروز-پیش-مامانم-خیز-برداشت-منو-بزنه-ب-طلاق-فک?postId=144020868خانوما توروخدا گزارش بزنید هرکس گزارش بزنه 5صلوات و ایته الکرسی براش میخونم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من تزریق کرد الان خودشون جا افتادن خیلی خوبه 

ن مال من بدفرمه چشام درشت بود الان اندازه مورچه اس

کجا جا بیوفتع دیگ ۳ ماه گذشته اولش پر بود بعد ی ماه جا افتاد شده الان ک من دوس ندارم

الان سوالم اینه اگ تخلیه کنم دیگ جاش هیچ وق پر نمیشه؟

ن مال من بدفرمه چشام درشت بود الان اندازه مورچه اس کجا جا بیوفتع دیگ ۳ ماه گذشته اولش پر بود بعد ی ...

میشه فک کنم تخلیه کن بزار یه مدت بگذره چند سی سی ژل تزریق کن خواهرم بعد یه مدت ژل زد خیلی از ژل راضیه

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣
خب من چربی رو نمیخوام اشتباه کردم ک زدم الان من تخلیه کنم بعد صورتم تپل میشه؟

عزیزم شما راهی پیدا کردین چربیرو تخلیه کنین منم ماه پیش زدم پیش دکتر سزدی انشاالله دستش بشکنه گونه هام افتضاح نمیدونم چجوری باید تخلیش کنم

عزیزم شما راهی پیدا کردین چربیرو تخلیه کنین منم ماه پیش زدم پیش دکتر سزدی انشاالله دستش بشکنه گونه ه ...

راهی برای تخلیه چربی تزریقی نیس عزیز

باید بسوزی و بسازی :( 

اگه راه حلی پیدا کردین ب منم بگین

سلام عزیزم ببخشید شما چربی رو تونستید تخلیه کنید؟  من 7 روزه تزریق انجام دادم احساس میکنم بد ش ...

نه هیج جا تخلیع نمیکنن من ک چن تا دکتر رفتم انجام ندادن بیخیال شدم

برا من گفتن بعد چند ماه خودش از بین میره ولی یکساله همونجور مونده عین ماهی بادکنکی شدم تازه صورتمم چرب شده