2789
عنوان

تبعیض جنسیتی

186 بازدید | 18 پست

برتری پسر نسبت به دختر تو سایت داره موج میزنه تمومش کنید این تبعیض رو بخدا هیچ فرقی ندارن انقدر تو سر مردا نندازین که جنس مذکر بهتر انقدر مردارو سوار نکنید رو سرمون بسته به خودتون رحم کنید .

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4413998/عکس-چینی-جهازم-عکسسس-نظررر-صادقانه-و-خواهرانه-لطفا-کمک?postId=138010678هرکس لطف کنه اینو گزارش بزنه براش 5صلوات و ایته الکرسی ب نیتش میخونم توروخدا کمک کنید

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو سایت که برعکسه.... از اون ور بوم افتادن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزيزم هر وقت توي دنيا اين تبعيض تموم شد انشاالله توي ني ني سايت هم تموم ميشه 

ولي اينكه شما تاپيك زدي و ياد اوري كردي كار پسنديده اي بود 👏🏻👌🏻

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇