2777
2789
عنوان

لباس بارداری

75 بازدید | 8 پست

لباسام تغریبا برام تنگ شده با اینکه نخی هست و فشاری روم نمیاره واذیت نمیشم مامانم میگه نباید اینا رو بپوشی چون باعث میشه رو بچه فشار بیا و دست یا پاش کج بشه. بنظرتون این گفته صحت داره؟ از امروز تصمیم گرفتم همشو گشاد بپوشم ولی الان دیر نشده؟ ممکنه تا الان جاییش کج شده باشه؟ سه ماه دیگه بیشتر ب زایمانم نمونده

واقعا چجوری تونستی قبلیا رو بپوشی؟ من از سه ماهگی دیگه نتونستم لباس عادی بپوشم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ن بابا این حرفا چیه .بچه تو کیسه ابه زیر پوستت ک نیس

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

از این به بعد هوا خوبه.تیشرت و تاپ آزاد بپوش.من کل بارداریم گرمم بود همیشه ی تاپ میپوشیدم هرچقدر مامانم میگفت لباس گرم بپوش احساس خفگی میکردم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
از این به بعد هوا خوبه.تیشرت و تاپ آزاد بپوش.من کل بارداریم گرمم بود همیشه ی تاپ میپوشیدم هرچقدر مام ...

منم از همون اول تابستونی میپوشیدم😊خیلی هم هوا واسم خوب بود