سلام بچه ها من پارسال هفته۲۱ ام جفت ام جدا شد و سقط کردم الان یکسال هست که اقدامم سه ماه پیش دکتر رفتم دو دوره لتروزول بدون آمپول استفاده کردم ماه قبل هم لتروزول با امپول رهاسازی تخمک، ولی بی فایده بود ،تنبلی تخمدان ندارم و ازمایشای همسرمم خوبه.....کسی مثل من بوده؟
منم ۲ ساله سقط کردم از اون به بعد هر کار کردم نشد حتی آی یو آی هم کردم بازم منفی شد
گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن
اره هنوزم از سینه ترشح شیری دارم حتی پریودامم دو سه دوره نا منظم شد حالت تهوع و و ...
من ماه قبل سقط داشتم ولی بازم اقدامم دوهفته از سقطم میگذره سینه هام تازه امروز سفت شدن تکرر ادرار دارم یخورده حالت تهوع تخمدانامم درد میکنه ینی باردار نیستم؟🤕
واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿♀
[QUOTE=179380169]منم ۲ ساله سقط کردم از اون به بعد هر کار کردم نشد حتی آی یو آی هم کردم بازم منفی شد ...
من که آمپول و قرص خیلی مصرف کردم آیو آیمم که منفی شد کلا دکترو ول کردم دکتر گف مشکل خاصی ندارید از خدا بخواهید
شما هم نمیدونیم هر طور راحتید گلم خاستید دکتر برید یا نه
گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن
سقط که کردم تا ۵ ماه رابطه نداشتم دکترم گفت بعد از ۵ ماه اقدام کن
ببین اطراف من هرکی بعد سقط اقدام کرده سریع باردار شده مشکلی هم نداشتن ولی وقتی بعد چندماه اقدام کردن منتظر موندن
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته