2821
2789

تستسترونت چنده؟

چه امپولی؟

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ریزش مو دارم خیلی شدید ال دی ام میخوردم بنظرت ارونه هورمونامو بهم ریخته

به نظرم دکتر برو من واسه ریزش موم دکتر رفتم ازمایش دادم بعد فهمیدم یکم مشکل هورمونی دارم

نمیدونم راستش تو ازمایشم دکتر گفت یکم بالاس ک با کاهش وزن اوکی میشه من نگران موهامم

موهای منم میریزه وای روانی شدم

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
ازمایش هورمونم دادم گفتن ویتامین کم داری تنبلی ام دارم 

خب پس ریزش موهات  واسه تنبلیع

حتما دکتر پوست و مو برو و مراقب موهات باش 

اگر مراقبت نکنیم والا که کچل میشیم

من ۲ جلسس مزو میرم خوبه بد نبوده😑 فقد یکار زشتی کردم... میترسم تاثیر امپولو از بین ببره خیر سرم&nb ...

چه کاریییییی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز