می شه بدونم بچه هاتون توی چه سنی سینه خیز رفتن ؟ دختر من شش ماهشه هنوز نمی ره همین طور فقط می گه ااا هی چیز دیگه نمی گه برای کمک به سینه خیز رفتن و صحبت کردنش چی کار کنم ؟
خیلی زیاد عجله داریا بچه 6ماهه میخوای واست حرف بزنه؟ پسر من 7 ماهش بود سینه رفت شایدم 7 ماه م نیم ولی بچه ها با هم فرق دارن دوستی امده بود خونمون پسرش 6ماهش بود برای اولین بار غلت زد بچه اش هم الان بزرگ شده فرقی با پسر من نداره فقط بی نهایت اروم تره
هستی جون حرفت صد در صد صحیحه اما قبول کن وقتی مادری توی عمل خیلی سخته نگران می شی من نمی خوام بهار را با هیچ کی مقایسه کنم اما نمی دونم می تونم منظورم را بگم یا نه نگران می شم واقعا نگران می شم
الانم که یه سال و 3 ماهشه فقط ماما، بابا ، تاب، آپ و دو سه کلمه دیگه میگه و بقیش به زبون نی نی ها حرف میزنه عزیزم نگران نباش به موقعش اینقد حرف میزنه که حوصلتو سر میبره بچه ها با هم فرق دارن هیچ وقت با بچه ای دیگه مقایسش نکن اگه رشدش خوبه نگران نباش
برای خودت دعاکن که آرام باشی... که حتی وقتی توفان می آید، از آرامش تو آرام گیرد..
ببین پسر من 3سالش بود حرف زد 1سالگی چند تا کلمه فقط میگفت دوسالگی نصف چیزایی که میکفت نامهوم بود درصورتیکه بچه های اطرافش دوسال کامل حرف میزدن هیچ مشکلی هم نداشت 3سالگی حرف امد برای کتاب بخون و باهاش حرف بزن