2777
2789
عنوان

کمک به نوزاد

328 بازدید | 13 پست
می شه بدونم بچه هاتون توی چه سنی سینه خیز رفتن ؟
دختر من شش ماهشه هنوز نمی ره
همین طور فقط می گه ااا هی چیز دیگه نمی گه
برای کمک به سینه خیز رفتن و صحبت کردنش چی کار کنم ؟
خیلی زیاد عجله داریا بچه 6ماهه میخوای واست حرف بزنه؟ پسر من 7 ماهش بود سینه رفت شایدم 7 ماه م نیم ولی بچه ها با هم فرق دارن دوستی امده بود خونمون پسرش 6ماهش بود برای اولین بار غلت زد بچه اش هم الان بزرگ شده فرقی با پسر من نداره فقط بی نهایت اروم تره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستی جون حرفت صد در صد صحیحه اما قبول کن وقتی مادری توی عمل خیلی سخته نگران می شی من نمی خوام بهار را با هیچ کی مقایسه کنم اما نمی دونم می تونم منظورم را بگم یا نه نگران می شم واقعا نگران می شم
پسر من ماه 9 سینه خیز رفت و 11 ماهگی چهار دست و پا و دو روز بعد از یه سالگیش راه رفت البته قوربونش برم توپلی و تنبل بود 6 ماهگی خیلیییییییییییی زوده
برای خودت دعاکن که آرام باشی... که حتی وقتی توفان می آید، از آرامش تو آرام گیرد..
الانم که یه سال و 3 ماهشه فقط ماما، بابا ، تاب، آپ و دو سه کلمه دیگه میگه و بقیش به زبون نی نی ها حرف میزنه عزیزم نگران نباش به موقعش اینقد حرف میزنه که حوصلتو سر میبره بچه ها با هم فرق دارن هیچ وقت با بچه ای دیگه مقایسش نکن اگه رشدش خوبه نگران نباش
برای خودت دعاکن که آرام باشی... که حتی وقتی توفان می آید، از آرامش تو آرام گیرد..
ببین پسر من 3سالش بود حرف زد 1سالگی چند تا کلمه فقط میگفت دوسالگی نصف چیزایی که میکفت نامهوم بود درصورتیکه بچه های اطرافش دوسال کامل حرف میزدن هیچ مشکلی هم نداشت 3سالگی حرف امد برای کتاب بخون و باهاش حرف بزن