2777
2789

سلام من امروز به پاس وظیفه انسانی میخوام کتابی و معرفی کنم که شاید راه زندگی خیلیا رو تغییر بده   کتابی که تلنگری به ماست کتابی که حقایقی رو فاش میکنه که ما رو نسبت به اعمالمون حساس و دقیق و آگاه میکنه 

کتاب آن سوی مرگ  کتابی که در مورد زندگی ۳ نفری است که مرگ و تجربه ‌کردن ... و راستی آزمایی شده

بخونید و اگر خوشتون اومد من و خانواده ام را از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید   

و اگر تمایل دارید و خوندید نظرتون و با من در میان بگذارید  هم میتونید خود کتاب و خریداری کنید هم اگر نمیتونید بگید من فایل های صوتی که اقای امینی خواه اون رو تحلیل کردن براتون بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشانه هایی هست با راستی آزمایش کسی که در این دنیا ۵۰ ثانیه نفسش قطع شده و ۱۳۵۰۰ سال و اونور تجربه کر ...

پنجاه ثانیه که چیزی نیست ببینید اگر خدا میخواست اصرار اون دنیا فاش بشه همه می‌فهمیدند نه عده ای خاص چون خداوند هیچ فرقی نمیزاره مثل آدما نیست

پنجاه ثانیه که چیزی نیست ببینید اگر خدا میخواست اصرار اون دنیا فاش بشه همه می‌فهمیدند نه عده ای خاص ...

من در درجه ای نیستم که بخوام شما رو توجیح کنم  چون نمیدونم حرفی که میزنم و چجدر ثابت کنم فقط خواستم گوش بدین همین 

پنجاه ثانیه که چیزی نیست ببینید اگر خدا میخواست اصرار اون دنیا فاش بشه همه می‌فهمیدند نه عده ای خاص ...

البته که فقط یه توضیح ساده احساس میکنم رفع ابهام کنه چون خدا فرق نمی ذاره پس همه ما باید امام و پیامبر میشدیم؟؟؟؟؟ این افراد و گذاشتن برای عبرت من و شما

بفرست... فرستادی لایک کن

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !