2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟🙄

148 بازدید | 11 پست

اگه حس میکنی عشقت سرد شده باید چیکار کنی ؟ 

با اینکه قربون صدقه هم میره همه وقتشم برا منه 

ولی اینجوری حس میکنم 🙄چجوری باش رفتار کنم تا خوب شه🙄😣

شاید زیادی حساسی 

ولی اگه واقعا سرد شده اول با خودش حرف بزن ازش دلیلشو بپرس! 

اگه درس نشد برید مشاور

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید زیادی حساسی  ولی اگه واقعا سرد شده اول با خودش حرف بزن ازش دلیلشو بپرس!  اگه درس نش ...

باش صحبت کردم میگه تو بگو کدوم اخلاقم‌اذیتت میکنه تا من درستش کنم ولی متاسفانه دلیلی ندارم همش احساس میکنم اینجوری شده😐

باش صحبت کردم میگه تو بگو کدوم اخلاقم‌اذیتت میکنه تا من درستش کنم ولی متاسفانه دلیلی ندارم همش احساس ...

حساسی 😐

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

خوب اونم حق داره همش ک نمیشه گرم بود باد می وزه سرد میشه😁😂😂😂😂حساسی  روش گیر نده

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ولی اگه واقعا سرد شده باشه چیکار‌نم🙄 هففف دیوونه شدم اصن😣

اینجوری ک شما تعریف میکنی  من احساس میکنم شما زیاد حساسی 😕