2777
2789

به نام خدا

بله 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

نه. هیچ تاثیری نداره مگه چقدر تو دهنشه؟ چند دقیقه اس

برای پستونک هم تا ۳ سال وقت هست بعدش چون دائمی استفاده میشه ممکنه کم کم تاثیر بزاره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی تو این سن هنوز شیشه میخوره؟

اره یه هفته است ترکش دادم ولی هنوز سوزناک شیر یا آبمیوه رو با شیشه میخواد 

الان گفت که جیش اوفه، حس کردم نکنه سوزش‌ داره

چون نسبت به قبل خیلیییییی کمتر مایعات میخوره

موندم دوباره بهش شیشه بدم یا نه

اره یه هفته است ترکش دادم ولی هنوز سوزناک شیر یا آبمیوه رو با شیشه میخواد  الان گفت که جیش اوف ...

من از ۱/۵سال از شیشه گرفتم ،به جاش لیوان آموزشی بده اوایل کم میخوره بعد بیشتر میخوره نگران نباش

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

این همه زحمت کشیدی دیگه بهش دوباره شیر خشک نده

مایعات متنوع اگه میخوره بده بهش

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
2790
2778
2791
2779
2792