2777
2789
عنوان

کاش میشد

47 بازدید | 6 پست

کاش میشد یه نفر باشه اما اصلا بهش فکر نکنی و اهمیت ندی؛ شوهرم اول به خاطر مسائل جسمی خودش که یه عالمه اضافه وزن و کبد چرب گرفته و بعدشم به خاطر کم آوردن تو بورس؛ و سوم به خاطر توجه های زیاد و گاهی گیر دادن ها و قهر کردن ها و وابستگی های بیش از حد من همش تو خودش هست؛ اصن بهم توجه نمی کنه؛ میاد تو خونه سرش رو می‌کنه تو بازی کلش شب هم وسط حال میخوابه؛ هرچی برای چاقی ؛ بازی؛ بورس و ... نصیحتش کردم فایده که نداشته هیچ نتیجه عکس هم داده؛ دلم میخواد نادیده ش بگیرم بهش بی تفاوت باشم قهر نکنم اما کارهاش برام مهم نباشه ولی نمیتونم. چطوری منم بشم مثل خودش که یعنی قهر نیست اما بود و نبودش هم یکیه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا از نصیحت خوششون نمیاد.

خب من چطوری زندگی مو مدیریت کنم؟! وقتی پنجاه کیلو اضافه وزن گرفته وقتی پنجاه میلیون تو بورس ضرر کرده وقتی با جدا خوابیدن هاش بین مون فاصله انداخته...

دیگه نمیخوام نصیحتش کنم فقط می‌خوام ببینم چطوری بی تفاوت باشم ...

بی تفاوت نباش.یه جوری باهاش حرف بزن فکر نکنه نصیحته.خب تو فکر بودنش بخاطر اینه که ضرر کرده.اضافه وزنیشم یه جوری بگو ناراحت نشه.انقد بهش غر زدی جای خوابشو جدا کرده.تو برو پیشش بخواب.باهاش حرف بزن بگو اشکال نداره ضرر کردی خودت نمیخواستی که.بعد که خوب شدید یه جوری بگو رژیم بگیره که ناراحت نشه

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
بی تفاوت نباش.یه جوری باهاش حرف بزن فکر نکنه نصیحته.خب تو فکر بودنش بخاطر اینه که ضرر کرده.اضافه وزن ...

نه مثل بچه ها دوست داره جلو تلویزیون خوابش ببره بعد سر این قضیه دعواش کردم لج کرده... 

نه مثل بچه ها دوست داره جلو تلویزیون خوابش ببره بعد سر این قضیه دعواش کردم لج کرده... 

خب چرا دعوا میکنی مگه بچست.یا واسه اتاق خواب تلوزیون بگیرین یا تو هم برو پیشش بخواب

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)