2777
2789
عنوان

کمکم کنید

64 بازدید | 11 پست

سلام سه ماه ک ازدواج کردیم قبل عروسی دوران عقد داداشم ب شوهرم خیلی توهین کرد و حرف بی ربط زد بدون هیچ دلیلی .همسرم جوابشو اص ن نداد

ولی همسرم گفت واداشت هر وقت بیاد خونه بابات ما ی وقت دیگه میر یم ک اون نباشه 

خلاصه حالا ک دم عید و داداش من از شهرستان میخاد بیاد 

میگه وقتایی میر یم خونه بابات یا داداش دیگه ک اون واداشت اونجا نباشه ...ب نظرت ون من چ کنم 

کمکم کنید بخدا ان قد ک گریه کردم 

حق داره دخالت نکن ،و بزار همون طوری که می خواد رفتار کنه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ببینی داداشت چرا همچین کاری کرده و با کمک مادر و پدرت آشتی بدی

پدر و مادرم هم بهش گفتن اون کوتاه نمیاد داداشم تازه زنش ب مادرم گفته مامان اون دامادته این پسره ان قد ازش طرفداری نکن

اص ن اهل عذر خواهی نیس حتی روز عروسی منو شاباشکرد همسرم و شاباش نکرد 

این راه هم وجود داره ک برید ولی  معذرت میخام داداشتونو ادم حساب نکنید حتی در حد یه سلام علیک ساده ک البته ب دردسرش نمی ارزه و ممکن دوباره الکی ناسزا بگه و...

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
پدر و مادرم هم بهش گفتن اون کوتاه نمیاد داداشم تازه زنش ب مادرم گفته مامان اون دامادته این پسره ان ق ...

به نظر من از عروس و دامادت باید بیشتر طرفداری کنی تا دختر و پسرت.شوهرت حرف کی رو زیاد میخونه؟

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)