2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم

220 بازدید | 28 پست

اسمای دیگه که مد نظرمه جدا تایپیک کردم،این چهار تارو جدا اینجا میزارم ،کیاشارو شوهرم دوس داره براهمین گذاشتم رایان بیشتر برا اینکه بین المللیه معنیشم خوبه،دیاکو تو تایپیکا معرفی کردن ی اسم کردیه خوش اومد ب مزاجم ولی اولویتم نیست سهیل رو خیلی صدا زدنشو دوس دارم خوش اواس ،لطفا شمام راهنمایی کنید تا اونایی ک بهتره رو بزارم تو لیستم بقیه حذف کنم راحت تر انتخاب کنم،اسم های زیادی بود ک دوس داشتم خیلیاشو تو فامیل داریم برا همین اینا و ۲ تا تایپیک قبلی تو گزینه هامن مثل هاکان و آرتین و آراز و نیکان تو تایپیکا قبلیم هستن

تعداد رای : 30
نظرسنجی
رایان
17
56%
دیاکو
5
16%
سهیل
6
20%
کیاشا
2
6%
اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

رایان  ینی اندیشمند متفکرفراوانیشم حدود۱۳۰۰۰بین المللی

دیاکو ینی دل کوه قدرتمند فراوانی حدود۴۶۰۰کردی

سهیل روشن ترین ستاره فلکی فراوانی حدود۷۷۰۰۰عربی

کیاشاینی پادشاه شاه شاهان فراوانی۱۳۰۰ایرانی

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رایان

ولی اگه من بودم میزاشتم محمد حسین  میشه خانوما دعا کنین خدا بهم ی محمد حسین سالم. و صالح بده

اسم یزدان هم خعلی قشنگه

انقڋ فریاد هامو ط خوڋم ریختمـ ڪه بهـ چشام نڱاه ڪنی ڪٓر میشۍ  
 رایان ولی اگه من بودم میزاشتم محمد حسین   میشه خانوما دعا کنین خدا بهم ی محمد حسین سا ...

امیدوارم به خواستت برسی گلم❤

منم باردارم.دوس دارم اگه پسر باشه اسمشو بزارم پارسا. میدوستم😍

به سلامتی عزیزم ایشالا سالم باشه و جنسیتی ک دوس داری

اون سهیل عربی اصلاااااا نه بنظرم 

از بقیه هم رایان با اینکه خیلی تکرای شده ولی هم اینکه واقعا قشنگ تر و باکلاس تره هم اینکه بین المللیه 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
اون سهیل عربی اصلاااااا نه بنظرم  از بقیه هم رایان با اینکه خیلی تکرای شده ولی هم اینکه واقعا ...

من  برا بین المللی بودنش دوس  دارم