2777
2789
عنوان

سیر تازه

186 بازدید | 8 پست

سلام خانما ، برای درمان عفونت ادراری باید سیر خام مصرف کنم میخواستم بپرسم کسی راهی بلده تا بوی دهان بعد از مصرفش از بین بره؟؟؟؟؟🤧🤧🤧🤧🤧🤧

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

هییییچ راهی نداره من شوهرم از سیر بدش میاد من گاهی دلم میخواد چندبارم خوردم ولی همه کااااری کردم بوش نرفت که نرفت 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هییییچ راهی نداره من شوهرم از سیر بدش میاد من گاهی دلم میخواد چندبارم خوردم ولی همه کااااری کردم بوش ...

وای چه بد اطرافیانم خفه میشن که🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

هیچ راهی نیس

مگه اینکه کوچولو مث قرص ریز کنین همونجوری سالم قورت بدین اینجوری بوش خیلی کمتر میشه

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

بعدش سیب بخوری میتونه کمک کننده باشه ، اما در حال بوی سیر نمیشه کامل از بین بره

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
وای چه بد اطرافیانم خفه میشن که🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دقیقا ببین تا تو معده اته و کامل هضم نشه نیاد بیرون با عرض معذرت بوشو حس میکنی بستگی داره اطرافیانتم چه قدر حساس باشن یکی مثل همسر من که تا یه ماه بعدشم میگه بو میاد

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚