2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 95 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به بزرگیت ببخش علیاحضرت😂😂😂🌹🌹🌹 لااقل میری بیرون پشتت اون تابلوی کوفتی خطر رو نصب کن ملت بب ...

باور میکنی ب این موضوع هم فک کردم و واسه شوشو هم مطرحش کردم 😐

ولی تو نگاهش پیدا بود ک کلا ازم قطع امید کرد 😂😂😂

منم دیگه سکوت، 😎

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 

اگ میترسی پیشرفتی تورانندگی نمیکنی من خودم عاشق رانندگی بودم همیشه ماشین اینواونوکش میرفتم میرفتم بیرون حالا ک گواهینامه دارم فک کنم دوسه ماهی هس دست ب ماشین نزدم😂

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
😁😁😂😂😂 ولی حیف صندلی پراید باید بیشتر ازینا جلو میرفت آخه راحت بتونم کلاچ بگیرم خخخ باور مشکل از ...

روز امتحان یکی هم قد تو اومده بود

با خودش بالشت کوچولو آورده بود😂

قدش برسه☹☹☹

گفت بار اول بخاطر قدم رد شدم پاش نمیرسید😂

باور میکنی ب این موضوع هم فک کردم و واسه شوشو هم مطرحش کردم 😐 ولی تو نگاهش پیدا بود ک کلا ازم قطع ...

شوشوت واقعا حق داره🖐🖐🙄🙄

واقعا منم ازت ناامید شدم🖐🖐🖐☹☹☹

اصلا با کلاچ و ترمز هم که آشنایی نداری😕😕😂😂

کوتولههههه# 😂😂😂😜😜😜😜

ن  من# یه# #بغلیه#‍  دوست داشتنیم 😎😁😂

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
روز امتحان یکی هم قد تو اومده بود با خودش بالشت کوچولو آورده بود😂 قدش برسه☹☹☹ گفت بار اول بخاطر ...

ن بابا من در اون حدم نیستم 😁😝

شوشوت واقعا حق داره🖐🖐🙄🙄 واقعا منم ازت ناامید شدم🖐🖐🖐☹☹☹ اصلا با کلاچ و ترمز هم که آشنایی ندا ...

با ترمز اصلاااا کلاچ و گازم عالیه ترمزمم خوبه بدیش اینکه اصلا ب کارم نمیاد 😂😂 فک کنم بش آلرژی دارم  

ولی خدایی سر نترسی دارم بم بگن گازو پر کن پر میکنم ولی متاسفانه از دنده کم کردن متنفرم 😤 

کوتوله_دست_پا_چلفتی# 🖐😂☹☹😜🌹🌹

😭😭😭 

الان از روت رد میشم 🚘🚘🚘😂😂

خخخخ آره بیچاره شوهرت دختر😜😜 نه که پا به گازت خوبه از رو هممون رد میشی 😂😂😂🌹🌹🌹

😝😝فقط اراده کنید منم با همتی ک دارم رد شدم رفتم 😁😂🌹 ولی قدت بلنده میترسم لای چرخ گیر کنی خب 😂