resume مدیر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 عنوان 💛 شعر...💛 | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 70 پست من چنان محوِ سخن گفتنِ گرمت بودمکه تو از هر چه که دَم میزدی؛ آن دَم خوش بود...حسین منزوی🍃 1399/12/12 | 01:30 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 هـر لـحظـه كه تســـــــلـيـمـم در كارگه تقدير آرامتر از آهو ،بي بــــــــاك تر از شيــــــرم هر لح ... گو جان و سر برو! غرضِ ما؛ رضای توستحاشا! که ما زیان تو خواهیم و سود خویش...#وحشی-بافقی🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 بردرگه خلق بندگی ما را کشتهر سو پی نان دوندگی ما را کشت فارغ نشویم یک دم از فکر معاش ای مرگ بیا که زندگی ما را کشت! واعظ قزوینی یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 درگه خلق بندگی ما را کشت هر سو پی نان دوندگی ما را کشت فارغ نشویم یک دم از فکر معاش ا ... ای مرگ میرسی به من اما چقدر زودای عشق میرسم به تو اما چقدر دیر...فاضل-نظری🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 باغ پر از گُلی که شب نظر به آسـمـان کندصبح به دیگ می رود ؛ غنچه گلاب می شودچه کـرده ای تـو بـا دلم که از تو پیش دیگرانگلایه هم که می کنم شعر حساب می شودکاظم بهمنی یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 باغ پر از گُلی که شب نظر به آسـمـان کند صبح به دیگ می رود ؛ غنچه گلاب می شود چه کـرده ای تـ ... به به...فریبِ تربیتِ باغبان مخور ای گل؛که آب می دهــد اما گـلاب میگیرد!صائب تبریزی🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 به به به شما👌تو می خندی و من غرق نظارهبه رویت فـارغ از مـاه و ستـارهبیا بنشین که کمتر می دهد دستشب مهتـاب و دیـــدار دوبـــاره یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 به به به شما👌 می خندی و من غرق نظاره به رویت فـارغ از مـاه و ستـاره بیا بنشین که کمتر می دهد دست ... تو که چون برق بخندی چه غمت دارد از آنک؛من چنان زار بگریم که به باران ماند...!#سعدی🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 قاصدك حرف دلم را تو فقط می دانینامه عاشقيم را تو فقط می خوانیقاصدك هيچ كس با من نيست ، همه رفتند!تو چرا مي مانی ؟؟؟ یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 قاصدك حرف دلم را تو فقط می دانی نامه عاشقيم را تو فقط می خوانی قاصدك هيچ كس با من نيست ، همه ... برایم قابل درک است اگر چشمت به راهم نیستبرای اهلِ دریا شوقِ بارانی نمی ماند...حسین زحمتکش🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 می خواستم بمانمرفتممی خواستم برومماندمنه رفتن مهم بود و نه ماندنمهم من بودمکه نبودم !گروس عبدالملکیان یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 می خواستم بمانم رفتم می خواستم بروم ماندم نه رفتن مهم بود و نه ماندن مهم من بودم ک ... به غیر از رفتنت چیزی اگر هم بوده، یادم نیست...!چُنان شعری که میماند به خاطر؛ آخرین بندش...#حسین-زحمتکش🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 بمون ولي به خاطر غرور خسته ام بروبرو ولي به خاطر دل شكسته ام بمونبه موندن تو عاشقم به رفتن تو مبتلاشكسته ام ولي برو ، بريده ام ولي بياعبدالجبار کاکایی یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
_emily_ عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 6557 برایم شعر بفرستحتی شعرهایی که عاشقان دیگرتبرای تو می گویندمیخواهم بدانمدیگران که دچار تو می شوندتا کجای شعر پیش می روندتا کجای عشقتا کجای جاده ای که مندر انتهای آن ایستاده امافشین-یداللهی# روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 بمون ولي به خاطر غرور خسته ام برو برو ولي به خاطر دل شكسته ام بمون به موندن تو عاشقم به رفت ... 💛💛💛آخر ای مغرور! گاهی زیر پای خود نگرزیر پای خود سر عجز گدای خود نگر#وحشی-بافقی🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 برایم شعر بفرست حتی شعرهایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند میخواهم بدانم دیگران که دچار تو ... ماجراهایی که با من زیرِ باران داشتی؛شعر اگر میشد قریبِ پنج دیوان داشتم...#کاظم-بهمنی🍃