resume مدیر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 عنوان 💛 شعر...💛 | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 70 پست من چنان محوِ سخن گفتنِ گرمت بودمکه تو از هر چه که دَم میزدی؛ آن دَم خوش بود...حسین منزوی🍃 1399/12/12 | 01:30 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس که چنان زو شده ام بی سر وسامان که مپرس از بی سر و سامانیم یاران نصیحت تا به کی؟او میگذارد تا کسی فکر سرو سامان کند...!#وحشی-بافقی🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 شوق دیدار تو لبزیز شد از جام وحودم شدم ان عاشق دیوانه ک بودم گر تو را با ما تعلق نیست؛ما را شوق هست...!#رهی-معیری🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 نومید نیستم ز ترازوی عدل حقزان سر دهند هر چه ازین سر نداده اندصائب یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 نومید نیستم ز ترازوی عدل حق زان سر دهند هر چه ازین سر نداده اند صائب همه عمر در فراقت بگذشت و سهل باشد؛اگر احتمال دارد به قیامت اتصالی...سعدی🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 من از بیقدری خار سر دیوار دانستم كه ناكس كس نمیگردد از این بالانشینیهاصائب یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 من از بیقدری خار سر دیوار دانستم كه ناكس كس نمیگردد از این بالانشینیها صائب نه عقلی و نه ادراکی و من خود خاک و خاشاکیچه گویم با تو کز عزت ورای عقل و ادراکی...#شهریار🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 گر نشان زندگی جنبندگی استخار در صحرا سراسر زندگی استهم جعل زنده است و هم پروانه لیکفرق ها از زندگی تا زندگی است.پژمان بختیاری یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 گر نشان زندگی جنبندگی است خار در صحرا سراسر زندگی است هم جعل زنده است و هم پروانه لیک فرق ... به به...💛مشرق و مغرب اَر روم؛ ور سوی آسمان شوم؛نیست نشانِ زندگی تا نرسد نشان تو...#مولانا🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 ای دریغا لحظه ای آمد که لب هایم سخت خاموشند و بر آنها کلامی نیستخواهمت بدرود گویم تا زمانی دور زآنکه دیگر با توام شوق سلامی نیستفروغ.. یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 ای دریغا لحظه ای آمد که لب هایم ... روی در روی و نگه بر نگه و چشم به چشمحرفِ ما و تو چه محتاج زبانست امروز...!#وحشی-بافقی🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو ، مجو هرگز او معنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز!فروغ یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 ای زن که دلی پر از صفا داری ... هِی،شعر نگو؛ لفظ نیا؛ حرف نزن مرد!گاهی بغلم کن...بغلم کن...بغلم کن...#عاطفه-عبدالکریم🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 عید است و دلم خانه ویرانه، بیااین خانه تکاندیم ز بیگانه، بیایک ماه تمام میهمانت بودیمیک روز به مهمانی این خانه بیا یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 عید است و دلم خانه ویرانه، بیا این خانه تکاندیم ز بیگانه، بیا یک ماه تمام مهیمانت بودیم یک روز ... بـر سرِ خوانِ تـو تنها کفرِ نعمت می کنیم،سفره ات را جمع کن ای عشق! مهمانی بس است...!#فاضل-نظری🍃
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 هـر لـحظـه كه تســـــــلـيـمـم در كارگه تقديرآرامتر از آهو ،بي بــــــــاك تر از شيــــــرمهر لحظه كه مي كوشم در كار كنم تدبيررنـــج از پي رنــــج آيد ،زنجيــر پي زنجيـر یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم