2777
2789
عنوان

قضیه گلبهار چیه؟؟!!

2353 بازدید | 41 پست

خانوما یه چیزی میگم نریزید سرم فقط

تو هر تاپیک داستانی اسم این تاپیک گلبهار میاد میشه یه خانوم با شخصیت خیلی خلاصه قضیه این داستان تخیلیو تعریف کنه خیلی کنجکاو شدم😌😌😌

باسپاس🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانم بیشعور و بی فرهنگ که داستان عاشقانه شوهرشو گذاشت بعد گقت شوهرم شب موقع خواب سکته کرد و همه براش اشک ریختن

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

تف بش ون اونم‌قع خواننده خاموش بودم چقدغصه خوردم

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

یکی بود ک داستان زندگیشو تعریف میکرد گویا شوهرش فوت شده بود و عکس میزاش بعدا فهمیدیم عکساش یه بلاگر ترکیه ای بوده

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

هیچی یه زنه بود عکس بلاگر اینستاگرامی جای خودش جا  زده بود و داستان میگفت شوهرشم مرده بود همش تعریف میکرد اخر لو رفت ک عکس خودش نبوده و ... تامام

❤از خدا ممنونم که تورو بهم داد دلیل بودنم❤  

تاپیکش هنو هس؟ یا کاربریش؟

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

بعد از جریانات  ساریتا و ثمین و فاخته  و  .....  یعنی  هستن کسایی که  داستان ها و تخیلات  بعضی کاربرها  رو باور کنن  واقعا ؟! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....