flamingo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 3727 عنوان دلم 101 بازدید | 19 پست نمیدونم چمه حالم خدب نیس همش میخام گریه کنم😭😭😭 1399/12/12 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرش_مسیح عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 3744 گریه کن🥺 آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
ملیکا_mlika عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 4304 اوخی😶💜 آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 مثل من😭😭😭 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
flamingo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 3727 افسردگی آره فک کنممن قبل ازدواجم کارمیکردم الام همسرم دوسنداره فک کنم بخاطرهمینه
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 توچرا؟ من ۳روز پیش جداشدم ازشوهرمامروزم کلی آدم فرستاده دنبالم غرورم اجازهندادبرگردم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
flamingo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 3727 من ۳روز پیش جداشدم ازشوهرم امروزم کلی آدم فرستاده دنبالم غرورم اجازه ندادبرگردم طلاق گرفتی؟
ooooli عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 4023 منم حال دلم خوب نیست.اصلا نمیدونم چکار کنم. چند چندم. خلاصه که خسته ام و بی حوصله از دست کارای شوهرم. خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
flamingo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 3727 منم حال دلم خوب نیست. اصلا نمیدونم چکار کنم. چند چندم. خلاصه که خسته ام و بی حوصله از دست ... خداواقعابهمون صبربده😭من ک اینقدگریه کردم سردردکردم چشام کاسه ی خونه
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 طلاق گرفتی؟ آره خیانت کرده بود منم از حرصم طلاق گرفتمخیلی دوستش دارم اونم دوستم دارهچون این ۳روز همش کارش گریه اسصبح برادرشوهرم اومد ظهر خواهرشوهرمالانم بچه هام وفرستاده بود دنبالم کهاگه قبول کردم برگردیم ولی من گفتمنمیخوامش دیگه😭😭😭😭 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
flamingo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 3727 آره خیانت کرده بود منم از حرصم طلاق گرفتم خیلی دوستش دارم اونم دوستم داره چون این ۳روز همش کارش گر ... الاهی بمیرم برادلت😭ایشاالله خداهرچی صلاح میدونه جلوپات قراربده
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 الاهی بمیرم برادلت😭 ایشاالله خداهرچی صلاح میدونه جلوپات قراربده خدانکنه خوشکلم دلم میخوادبرگردم پیش شوهرمالان که جداشدم تازه میفهمم چقدردوستش دارم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂