2777
2789

اوخی😶💜

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من😭😭😭

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
توچرا؟ 

من ۳روز پیش جداشدم ازشوهرم

امروزم کلی آدم فرستاده دنبالم غرورم اجازه

ندادبرگردم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
منم حال دلم خوب نیست. اصلا نمیدونم چکار کنم. چند چندم.  خلاصه که خسته ام و بی حوصله از دست ...

خداواقعابهمون صبربده😭

من ک اینقدگریه کردم سردردکردم چشام کاسه ی خونه

طلاق گرفتی؟ 

آره خیانت کرده بود منم از حرصم طلاق گرفتم

خیلی دوستش دارم اونم دوستم داره

چون این ۳روز همش کارش گریه اس

صبح برادرشوهرم اومد ظهر خواهرشوهرم

الانم بچه هام وفرستاده بود دنبالم که

اگه قبول کردم برگردیم ولی من گفتم

نمیخوامش دیگه😭😭😭😭

آره خیانت کرده بود منم از حرصم طلاق گرفتم خیلی دوستش دارم اونم دوستم داره چون این ۳روز همش کارش گر ...

الاهی بمیرم برادلت😭

ایشاالله خداهرچی صلاح میدونه جلوپات قراربده

الاهی بمیرم برادلت😭 ایشاالله خداهرچی صلاح میدونه جلوپات قراربده

خدانکنه خوشکلم دلم میخوادبرگردم پیش شوهرم

الان که جداشدم تازه میفهمم چقدردوستش دارم