2777
2789

شمابه جای اینکه اینجا بشینیدپای درد و دل ،زنان نامحرم و به بهانه ی دلسوزی ،باهاشون صحبتهای غیرضروری انجام بدید،

برید به همنجس هاتون گوشزدکنیدو تذکر بدید،هوای خانمهاشون رو داشته باشن ،

باخانم هاشون صحبت کنن، توجه کنن به خانم هاشون،

محبت کنن،پای درد ودل شون بشینن،خیانت نکنندبهشون،

.این ماموریت رو درشبکه های اجتماعی،مثل واتساپ،اینستا،نی نی سایت،در قالب یک عکسنوشته و پست نشر بدید...

این ماموریت خیر دنیا و آخرت رو داره براتون...

و الاه اینجا هی بخواید باخانما صحبت غیرضروری کنید،به ناکجاآبادمیرسه عاقبت این روابط غیرشرعی...

دلسوز هم نوعاتون و هم وطن هاتون باشید..

عاالی بود 😍😍

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا نمیتونم تصور کنم اقایونم اینجا هستن😄جو و حس حال خانمانه است....قضیه اون جمع ک میگه حالا ...

مطمئن باش خیلیهاشون هستن و به بهونه ی اینکه  کاربری مال خانمشون بوده با ظاهرموجه میان جلو و اعتماد بعضی از خانمهارو جلب میکنن،تازه لفظ قلم هم صحبت میکنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز