2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم؟

88 بازدید | 5 پست

سلام 

دیشب ساعت۲ شب کمرم به شدت درد گرفت شبیه درد پریود رفتم رو تخت بخوابم از سرتا نوک پام داغ شد تب و لرز شدید کردم به حدی که دندونام میخورد بهم استخوان کمر و پاهامم درد میکرد . صبح بدنم سرد شد خوب شدم تا دوباره امروز ساعت ۴ شروع شد تب و لرز شدم تا الان که فروکش کرد ولی استخوان هام درد میکنه.

سرفه عطسه آب ریزش بینی تنگی نفس اسهال استفراغ هیچ مشکلی ندارم

به نظرتون این کروناست یا آنفولانزا؟

اینم بگم دیروز ظهر تا اخر شب پنجره اتاقم رو برای تهویه باز گذاشته بودم سرما اومد

میترسم کرونا نباشه برم دکتر تشخیص اشتباه بده بیشتر بکشنم ازطرفی میگم شاید کروناست دیر برم ریه هام درگیر شه

تو  رو خدا اینا علائم چیه

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دوهفته پیش با کسی در ارتباط بودی؟

هفته پیش بود اخرین ارتباطم با بیرون دوستم و باباش بود که رفتیم یه اداره ای ماسک نزده بودن اما من دو تا ماسک زده بودم

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

عزیزم احتمالش هست کرونا باشه ولی مراجعه کن من ک گرفته بودم ماه پبش هی میرفتم دکتر چک کنه اوضاعم چطوره .یا یکی از دوستام گرفت و اصلا ریش درگیر نشد برا همه اینطوریا نیست ک درگیری ریه باشه ولی باید پیگیری کرد و تحت نظر باشی نه اینکه بیمارستان بمونی خدای نکرده ولی از دکتر مشورت و بگیری یا داروهارو .ولی پیشنهاد میکنم در کنار همه مراقبت ها دمنوش رو خیلی بخور از ریشه شیرین بیان چهار تخم ...اگر سرفه داری شربت اویشن تهیه کن عالیه سرفه من رو اون خوب کرد .بعدش بخور اویشن و بابونه و اکالیپتوس حتما اینا کاراییه ک کردم .امکانش هست تا یک ماه علائم سرفه و اینا باشه پروسه ای ک ویروس تو بدن هست دو هفته هست ولی علائم ممکنه یک ماه باشه ک عوارض بعدشه.اصلا استرس نداشته باش اکثرا خفیفه.سلامت باشی