سلام ببخشید اینجا کسی خبر داره که کتاب های سه سطحی قلم چی مناسب هستن یا نه میخوام توی این ی ماه برای ازمون میان ترم هام که وقت دارم و عید اونارو کار کنم که تست زنیم بره بالا چون ازمون ورودی و اینا دارم و الان دهمم ینی برای دهم میگم کسی میدونه که خوبه به دردم میخوره یا نه ممنون میشم جواب بدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خیلی سبز هاتو تموم کردی بیا سمت سه سحطی برای مثال خیلی سبز زیست رو تموم کردی برو سه سحطی ،دیگه برای همشون سه سحطی نخر فقط اونی که نیاز به تست جدید داره بخر
اگه خیلی سبز هاتو تموم کردی بیا سمت سه سحطی برای مثال خیلی سبز زیست رو تموم کردی برو سه سحطی ،دیگه ب ...
نه من ریاضیم نابوده در سطح بیش از حد نابود البته نه در اون حدم😅ولی بالاخره باید خیلی کار کنم و چون دوسش هم نداشتم کار نکردم خیلی سبزو زیاو ریاضی به نظرتون آبی رو بخرم براش یا سه سطحی؟بقیه درسا قوی ام ینی مثلا برای فیزیک دو تا کتاب کارو تموم کردم و شیمی و زسست مشکلی ندارم ولی نیاز دارم به تست بیشتر سه سطحی بهتره یا آبی؟ ینی توی سه سطحی سواللات کنکور داره یا نه؟